Heb je trouwplannen? Zeeman heeft een goedkope trouwjurk voor maar €29,99! Wees er wel snel bij!

Trouwen in een budget trouwjurk van Zeeman

Heb je toevallig trouwplannen, maar hik je tegen de kosten aan? Dat is iets waar heel veel vrouwen mee te maken hebben. Trouwen is anno 2015 bepaald geen goedkope aangelegenheid met een gemiddeld kostenplaatje van zo’n €15.000. Een trouwjurk is meestal ook niet bepaald goedkoop, zeker niet wanneer de trouwjurk speciaal voor de bruid op maat gemaakt moet worden.

Het is een dilemma, want voor de meeste vrouwen is trouwen een emotionele gebeurtenis. Het fantaseren over een sprookjeshuwelijk is iets wat veel meisjes al doen en bij een sprookjeshuwelijk hoort natuurlijk een prachtige trouwjurk om de show mee te stelen. Maar niet iedereen heeft er het geld voor, of in ieder geval het geld voor over. Natuurlijk is een bruidsjurk huren ook een optie. Een veelgehoord argument is immers dat de bruid de bruidsjurk toch maar één keer in haar leven aan heeft. Daar valt natuurlijk wel wat voor te zeggen.

Onze bekende textielreus Zeeman bedacht er iets op. Waarom niet een trouwjurk aanbieden voor slechts €29,99? Wat? Hoe bedoel je?! Ja, letterlijk een trouwjurk voor drie tientjes. Het klinkt absurd, maar niet voor Zeeman en zo kennen we de keten ook eigenlijk.
“Bij Zeeman vinden we dat er goed uitzien niet duur hoef te zijn, en zo denken veel van onze klanten er ook over. We wilden met deze trouwjurk bewijzen dat het wél mogelijk is om verantwoorde kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs te maken”, zegt Caroline van Turennout, Manager Marketing en Communicatie van Zeeman Europa. Zie meer van de prachtige trouwjurk op de volgende pagina.


Pagina 1/2