Shoppen met hoge kortingen! Vanaf deze datum begin de zomersale in Nederland

kortingen

Nog even wachten met kleding kopen…

Het vakantiegeld wordt bijna op de rekening gestort en dat betekent voor velen dat ze zich graag even extra verwennen met nieuwe spullen. Wil je graag wat nieuwe kleding aanschaffen? Probeer toch even te wachten, want het duurt niet lang voor de zomersale bij een paar van de grootste kledingwinkels van start gaat.

Wij kijken altijd weer uit naar de sale. Zie hieronder wanneer welke winkel hoge kortingen heeft.

Zara

Zodra de kortingen zijn gestart bij Zara is het een drukste van een jewelste in de winkel. Zara valt onder het moederbedrijf Inditex, net als de winkels Pull&Bear, Stradivarius en Bershka. Intidex zal nooit officieel naar buiten brengen wanneer de sale begint, maar wat we wel weten is dat het elk jaar rond dezelfde tijd is. Dat is namelijk de derde of vierde donderdag van juni. Markeer 21 en 28 juni van dit jaar maar alvast in je agenda…

H&M

De Zweedse modeketen heeft altijd wel een aantal items in de sale, maar uiteraard heeft de winkel ook een grote sale deze zomer. De zomersale van H&M -met kortingen tot wel zeventig procent- start elk jaar de tweede week van juni. Grote kans dat op 11, 12 of 13 juni naar hartenlust met korting bij H&M kunt winkelen.

Mango

Mango kan natuurlijk niet achterblijven en heeft ook elke zomer een sale. De sale van deze winkel begint vaak rond de tweede of derde week van juni. Grote kans dat je vanaf 16 juni leuke koopjes kunt vinden Mango.

ASOS

Deze webwinkel heeft het hele jaar door mooie kortingen, maar heeft ook een grote zomersale. Intidex is niet het enige bedrijf dat geheimzinnig doet over de startdatum van de zomersale, ook ASOS houdt de lippen stijf op elkaar. Wel weten we dat de zomersale waarschijnlijk midden juni van start gaat.

Zalando

Zalando mag uiteraard niet ontbreken op dit lijstje. De webshop heeft in de zomer ook leuke kortingen. Hoogstwaarschijnlijk kun je leuke merken in de wacht slaan met spectaculaire kortingen rond 12 juni.

Hoewel we niks met zekerheid kunnen zeggen, markeren we de bovengenoemde dat wel even in de agenda!

Lees ook: Dit is waarom katten altijd om je spullen gaan liggen 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: fotobewerking Tips en Weetjes, Pixabay