Hongaarse vrouw gaf al duizenden euro’s uit om zoveel mogelijk op Barbie te lijken

De vrouw gaf omgerekend zo’n 150.000 euro uit aan plastische chirurgie

Anno 2020 lijkt plastische chirurgie toegankelijker te zijn dan ooit. Tegenwoordig lijken steeds meer mensen niet meer vies te zijn van een spuitje botox en rust er zeker geen taboe meer op lipfillers. De Hongaarse Barbara Luna Sipos maakt dankbaar gebruik van cosmetische chirurgie. De 22-jarige doet er namelijk alles aan om zoveel mogelijk op haar grote idool Barbie te lijken.

Plastische chirurgie

Barbara was als kind al dol op haar Barbiepop. De blondine heeft inmiddels tien operaties ondergaan om zoveel mogelijk op haar grote voorbeeld te lijken. De vrouw was zeventien jaar oud toen ze voor het eerst onder het mes ging. De 22-jarige claimt dat ze inmiddels al zo’n 150.000 euro aan ingrepen heeft uitgegeven.

Problemen

Hoewel Barbara dolgelukkig is met haar uiterlijk, levert het haar soms ook problemen op. Volgens de blondine kon ze haar werk als receptionist niet meer goed uitvoeren, omdat mannen haar alleen maar als lustobject zien. “Toen ik vijftien was, kreeg ik een baantje als assistent van een makelaar. Maar al mijn bazen en zelfs de klanten zagen me alleen als lustobject”, deelt de blondine met Ladbible. Ze vertelt dat veel mannen voor haar aura en charisma vielen. Daarnaast vertelt ze dat ze zich niet uitdagend kleedde, maar dat ze toch continu werd geseksualiseerd. Ze besloot daarom ontslag te nemen.

View this post on Instagram

First name Barbie Last name Doll ??????

A post shared by Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) on

Onderschatten

Barbara merkt dat veel mensen haar intelligentie onderschatten. “Dat ik vaak onder het mes ben geweest en voor deze look kies, betekent niet dat ik minder intelligent ben. Ik wil de wereld laten zien dat ik niet naïef of dom ben. Ze wil zich dan ook omringen met mensen die net als zij open-minded zijn. Barbara laat weten overigens nog niet klaar te zijn met de plastische chirurgie. Zo heeft de blondine nog drie operaties op de planning staan, waaronder een neuscorrectie.

Lees ook: Jonge vrouw liet lippen twintig keer opspuiten

Bron: The Sun, Twenty Two Words | Beeld: Videostill YouTube BaeDoll Barbie