Shocking: jonge vrouw liet lippen twintig keer opspuiten

lippen opspuiten

De vrouw is dol op haar grote lippen

Menig vrouw droomt over volle lippen. Een mond met volle weelderige lippen was voor de Bulgaarse Andrea Ivanova echter nog niet genoeg. Andrea staat bekend als de ‘real life Barbie’ en had haar lippen in 2018 al laten viervoudigen. De blondine vond haar lippen toch nog steeds niet groot genoeg. Zo heeft de 22-jarige haar lippen inmiddels twintig keer laten opspuiten.

Grote lippen

Andrea zet alles op alles om zoveel mogelijk op Barbie te lijken. De vrouw wil de grootste lippen ter wereld hebben om er net zo uit te zien als haar idool. In september had de vrouw al vijftien lipinjecties achter de rug. Inmiddels heeft ze haar lippen al twintig keer laten opspuiten. “Ik voel me heel goed en erg blij met mijn nieuwe lippen. Ik vind mezelf mooier als ik grote lippen heb”, vertelde de 22-jarige in september over haar nieuwe look aan News.com.

Gemengde reacties

Andrea houdt haar transformaties bij op haar Instagramaccount. De blondine heeft inmiddels duizenden volgers, maar niet iedereen is fan van haar. De Bulgaarse geeft toe dat ze regelmatig haatreacties krijgt. Zo bekritiseren mensen haar uiterlijk en wordt ze vergeleken met Daffy Duck en het monster van Loch Ness. “Ik krijg zowel positieve als negatieve reacties. Vooral vrouwen schrijven de negatieve reacties.” De blondine krijgt ook leuke berichtjes binnen. “Ik krijg duizenden berichten met complimenten over mijn lippen, mijn outfit of mijn stijl van mensen van over de hele wereld.” Hoewel Andrea de complimentjes leuk vindt, gaat het haar er vooral om wat ze zelf van haar look vindt. “Er zijn mensen die van grotere lippen houden en mensen die kleinere lippen mooier vinden. Maar dat maakt mij niet uit. Het is belangrijk dat ik het mooi vind.”

View this post on Instagram

#world #famous #lips

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Niet stoppen

De 22-jarige heeft inmiddels al behoorlijk diep in de buidel moeten tasten voor haar lippen. Zo heeft ze omgerekend bijna 3000 euro uitgegeven. Op 28 april onderging de vrouw haar twintigste injectie. Dat de blondine alles overheeft voor haar grote lippen, moge duidelijk zijn: “Ik vind mijn nieuwe lippen erg mooi. De ingreep wordt steeds lastiger, het was twee tot drie dagen lastig om te eten”, weet Unilad. Hoewel artsen de vrouw adviseren te stoppen met de fillers, denkt ze daar nog niet aan. “Ik zou het geweldig vinden om er nog meer te hebben, maar sommige artsen denken dat het genoeg is.” Andrea’s eigen arts gaf aan dat hij de blondine wel meer injecties wil geven, maar dat ze dan minstens twee maanden moet wachten.

Lees ook: 7 redenen om een flesje amandelolie in huis te halen

Bron: Unilad, News | Beeld: Videostill