Huh? Thomas Berge heeft een wel heel bijzondere nieuwe haarkleur

Thomas Berge

Thomas’ blonde lokken zijn niet meer…

Thomas Berge deelde dit weekend een foto op Instagram van hem en zijn vierjarige zoontje Jack met een liefdevol onderschrift: ‘My love, my world, my everything’. Hartstikke schattig natuurlijk, maar de reacties onder de foto gingen niet over het liefdevolle moment tussen vader en zoon. Onderwerp van gesprek was de nieuwe coupe van Thomas, in het bijzonder de kleur. 

Want: tenzij Thomas in één nacht twintig jaar ouder is geworden, is de enige verklaring dat de zanger zijn haren grijs heeft geverfd.

Grijze coupe
Zelf zegt de zanger niets over zijn nieuwe haarkleur, maar zijn volgers ontgaat niets: “Jij wordt snel grijs”, grapt iemand. Hij is tenslotte pas 27 jaar. “Staat je mooi!”, complimenteert een ander. Er was een tijd, dat wanneer de eerste grijze haren zichtbaar werden, daar meteen een pakje verf overheen werd gegooid. Alles om het grijze haar te dekken. Maar het tij is gekeerd. Grijs haar is helemaal hip.

Relatiebreuk
Thomas heeft onlangs zijn relatie met Cassidy Roeks verbroken. Niemand zag de breuk aankomen, eerder noemde hij haar nog ‘de liefde van zijn leven’. Over de reden van de breuk wil Thomas niets kwijt. Wel zegt de zanger veel creativiteit uit zijn liefdesverdriet te halen. “Het zou wel een heel goede inspiratiebron kunnen zijn,” aldus de BN’er. Het stel was anderhalf jaar samen, nadat de -toen nog- blonde zanger zijn relatie met Myrthe Mylius zag stranden.

My Love, My world, My everything ?? #youwillalwaysbethere #loveu

Een bericht gedeeld door THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial) op

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld Hollandse Hoogte