Wat een verdrietig nieuws voor Thomas Berge… Wij wensen hem veel sterkte!

Thomas Berge

De ‘liefde van zijn leven’ is na een jaar vertrokken

Het gaat Thomas Berge niet voor de wind in de liefde; de 27-jarige zanger is weer single. Hij en zijn zes jaar jongere vriendin Cassidy Roeks zijn na een jaar weer uit elkaar gegaan. Waarom het stel uit elkaar is, is nog onbekend.

Cassidy zou het huis inmiddels verlaten hebben.

Geschiedenis
Aan het begin van dit jaar noemde Berge Cassidy nog ‘de liefde van mijn leven’. Ook zijn breuk met zijn ex Myrthe kwam als een verrassing en het lijkt dus bijna of de geschiedenis zich herhaalt. Aanvankelijk zeiden ook zij niks over de breuk, totdat Myrthe een interview gaf waarin ze zei: “Thomas zet zichzelf graag op een voetstuk. Hij is van jongs af aan gewend om veel aandacht te krijgen en wat minder om die aan een ánder te geven.” Of dat nu ook de reden is van de breuk, is vooralsnog onbekend.

Vakantie
Het leek heel goed te gaan tussen Cassidy en Thomas. Het (ex-)stel ging op vakantie met zijn ex en haar nieuwe vriend en hun gezamenlijke vierjarige zoontje Jack. Het leek heel gezellig en niemand zag deze breuk aankomen. Wij wensen zowel Cassidy als Thomas heel veel sterkte met de breuk en we hopen dat de twee, al dan niet met elkaar, in de toekomst weer gelukkig worden in de liefde.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De Telegraaf | Beeld: videostill