Kijkers verbaasd over knaloranje foundation Wendy van Dijk: ‘Het lijkt wel een zak cheeto’s’

Het leek alsof Wendy’s visagiste een kleine inschattingsfout had gemaakt

The Voice of Holland is nog altijd één van de best bekeken programma’s van de Nederlandse televisie; maar liefst 2.211.000 mensen zaten vrijdagavond weer voor de buis om te genieten van Nederlands talrijke zangtalent. Maar het ging op Twitter vrijdag niet alleen over de audities, vooral de make-up van presentatrice Wendy van Dijk speelde een hoofdrol in de aflevering.

En dan in het bijzonder haar foundation, want die sloeg nogal… oranje uit.

Oempa Loempa
En Twitter zou Twitter niet zijn als het niet helemaal losging op de warme teint van Wendy’s huidje. Volgens sommige kijkers was ze net een Oempa Loempa en een ander vraagt zich af of ze haar foundation uit een zak Cheeto’s haalt. Visagist Mari van de Ven sloeg meteen in de bres voor zijn cliënte, ook al had hij haar deze keer niet in zijn stoel gehad. “Voor The Voice of Holland is dit seizoen een andere professionele visagiste ingeschakeld.”

Mari van de Ven
Volgens Van de Ven is zijn collega ‘zeer ervaren’. “Wendy werkt op visagiegebied al vele jaren alleen maar met vakmensen zoals Gwendolyn. Ik kan me echt niet voorstellen dat zij een bekend persoon per ongeluk met te oranje foundation opmaakte. Dat zou wel heel raar zijn.” Mari vindt foundation-gate een storm in een glas water: “Misschien leek ze een paar keer een tikkeltje oranje toen ze toevallig onder een gekleurde spot stond. Big deal! Voor de rest oogde ze zoals gebruikelijk hartstikke mooi en naturel.”

Wat vind jij van Wendy’s kleurtje? Laat het ons weten in de reacties!

Wendy zelf reageerde op de ophef met de volgende Tweet: “Ik denk dat je tv niet helemaal goed is afgestemd.. .”

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld videostill RTL XL