Maggie krijgt een indrukwekkende makeover na moeilijke periode

Maggie heeft een verdrietige periode achter de rug

Van heinde en verre komen vrouwen een bezoekje brengen aan de geprezen makeover guy Christopher Hopkins. Dit keer bracht Maggie een bezoekje aan de stylist. De vrouw uit Florida heeft een zware tijd achter de rug. Op haar 52ste verloor ze haar echtgenoot. Haar man vond altijd dat ze meer tijd en aandacht aan zichzelf moest besteden. Met een bezoekje aan de makeover guy geeft Maggie gehoor aan haar echtgenoots opmerking. 

Nieuwe start

“Ik ben 52, maar ik voel me 30”, vertelt Maggie, maar dit is niet per se de reden waarom ze de make-over wil. “Ik wil een nieuwe start. Ik wil mijn leven opnieuw starten”, vertelt ze nog opgewekt. Wanneer Maggie de vraag krijgt waarom ze zo graag een nieuw begin wil, vertelt ze dat haar echtgenoot nog niet zo lang geleden is overleden. “Er zijn goede en slechte dingen. Ik ben mijn man verloren, maar het goede is dat ik kleinkinderen heb”, vertelt ze met een trillende stem. Maggies man was een politieagent, een dag na zijn pensioen overleed hij. “Hij zei altijd tegen me dat ik niet goed genoeg voor mezelf zorgde.”

Makeover

Christopher besluit de schaar in Maggies lokken te zetten en meet haar een blonde coupe aan. Ook voorziet de stylist Maggie van wat make-up, wat een wereld van verschil maakt. Als Maggie het eindresultaat ziet, komt ze bijna niet uit haar woorden. “Ik had nooit gedacht dat ik er zo uit kon zien. Ik zie eruit als mijn dochter”, grapt ze.

Lees ook: Volgers Connie Witteman ondersteboven van bikinikiekje op Instagram

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The Makeover Guy | Beeld: Videostill YouTube