Volgers Connie Witteman ondersteboven van bikinikiekje op Instagram

connie witteman

De blondine ziet er ontzettend fit uit

Wie de 68-jarige Connie Witteman op Instagram volgt heeft het inmiddels al door: de blondine is gek op social media. Onder de naam ‘conniespower’ plaatst de blondine regelmatig kiekjes op Instagram. Behalve een hoop hilarische filmpjes deelt Connie Witteman zo nu en dan een foto van zichzelf. Met haar nieuwste bikinifoto maakt Connie veel indruk bij haar volgers. 

Bikinikiekje op Instagram

Op de nieuwste foto van Connie Witteman zien we de blondine in haar bikini op een strandbed. Onder de foto schrijft de blondine: “Goedemorgen, scheur met Connie positief de dag door.” Daarnaast wil Connie een positieve boodschap doorgeven aan haar volgers. “Je excuus maken betekent niet altijd dat je fout zit. Het betekent dat je de waarde van een relatie of vriendschap verkiest boven je ego.” Vervolgens deelt Connie een positieve boodschap met haar volgers: “Het leven gaat niet over het vinden van jezelf. Het leven gaat over het creëeren van jezelf. Leef je leven en vergeet je leeftijd.”

Lovende reacties

De reacties onder de foto van Connie zijn ontzettend positief. De positieve boodschap van de blondine wordt door veel volgers gewaardeerd. Daarnaast gaat het ontzettend fitte lichaam van Connie niet onopgemerkt voorbij. ‘Wat zie je er prachtig uit!’, ‘Wat een lijf’ en ‘Wauw, wat een killer body’, klinkt het in de reacties. Het fitte lichaam van Connie komt echter niet zomaar uit de lucht vallen. De blondine plaatst regelmatig kiekjes vanuit de sportschool – en dit werpt duidelijk z’n vruchten af.

Lees ook: André over relatie met Monique: ‘We waren al een tijdje aan het sukkelen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, Shoot People