Op naar de kapper! Dit zijn de mooiste kapsels met een pony

Als je deze kapsels ziet, wil jij ook direct de schaar erin zetten

Het is de eeuwenoude vraag: een pony knippen of niet? Waarschijnlijk heb je jezelf dit ooit wel afgevraagd. Misschien ben je zelfs al weleens dapper genoeg geweest om de schaar erin te zetten. En good for you, want pony’s zijn helemaal in. Twijfel je nog? Kijk dan eens naar deze mooie kapsels met pony’s. 

Mooiste looks

Er zijn zoveel verschillende soorten pony’s, dat er altijd wel eentje bij jouw haar past. Het maakt dan ook niet uit of je kort of lang haar hebt, steil of krullen. Wij zetten de mooiste looks voor je op een rijtje.

Wispy bangs

Ga jij voor een nonchalante maar sexy look? Dan is deze pony voor jou. De wispy bangs zijn uitermate geschikt als je een beetje textuur in je haar hebt of als je iets dunner haar hebt.

Curtain bangs

Deze pony ziet er ook lekker nonchalant uit. Het staat mooi als je je haar los hebt, maar ook heel leuk als je je haar in een lage knot of een staart draagt.

Curly bangs

Met krullen kun je geen pony nemen? Onzin! Deze foto’s bewijzen dat een pony bij krullend of wavy haar juist super leuk staat.

Baby bangs

Een gevalletje: je moet het durven. Baby bangs, oftewel een heel korte, rechte pony. Het is een gewaagde stap, maar het staat wel heel erg tof.

Full bangs

Hou jij niet zo van die losse plukjes? Dan kun je ook een volle pony nemen. Dit geeft je een stijlvolle, stoere uitstraling.

Lees ook: Tips en trends: alles over het knippen van een pony

Bron: Pinterest | Beeld: Unsplash