Door deze oefeningen elke dag drie minuten te doen kun je strakke billen krijgen

Kom maar door!

We willen dolgraag strakke billen, zonder elke dag naar de sportschool te gaan. Sommige vrouwen zouden dolgraag een bilpartij willen als die van Kim Kardashian en anderen dromen over billen á la Douten Kroes. Hoe dan ook zul je er wel voor moeten werken als je strakke billen wilt hebben. Je hoeft echter heus niet elke dag in de gewichten te hangen in de sportschool, want door elke dag drie minuten vrij te maken kom je al een heel eind.

Geen squats

Een aantal jaar geleden werd nog door sportfanatiekelingen geroepen dat je moet squaten als je je bilpartij mooier wilt vormen. Als je nooit squats hebt gedaan en je doet er 20 achter elkaar, dan voel je inderdaad het een en ander branden. Met name degenen die zich wagen aan de barbell squats en 3 setjes van 15 doen, voelen de volgende dag spierpijn in hun billen. Het ding is alleen dat niet iedereen fan is van squats uitvoeren. En gelukkig hoeft dat ook helemaal niet als je je billen wilt trainen.

Lekker thuis

YouTuber Traci Steele deelt in een video zes oefeningen die allemaal slechts dertig seconden duren. Voor deze oefeningen hoef je niet naar de sportschool, je kunt ze gewoon thuis doen. Je hebt er niks voor nodig, hoewel een sportmatje de oefeningen wel wat comfortabeler maakt. Hoewel je misschien zal denken dat een paar oefeningen van drie minuten niet zoveel effect hebben, heb je het mis. Na die drie minuten heb je het gevoel alsof je billen in brand staan.

Ben je benieuwd naar de oefeningen? Ga dan snel naar de volgende pagina.

Pagina 1/2