Wat een plaatje: Paula gaat van lang grijs haar naar een korte blonde coupe

Paula lijkt een stuk jonger na de metamorfose

Van heinde en verre brengen mensen een bezoekje aan Christopher Hopkins, ook wel bekend als de Makeover Guy. De visagist weet zijn klanten met een ander kapsel en een beetje make-over vaak te transformeren tot de beste versie van zichzelf. Dit keer bracht Paula een bezoekje aan Christopher. “Ik ben klaar voor verandering”, zegt ze lachend.

Lange grijze lokken

Paula heeft ontzettend lange lokken, maar vindt het geen probleem als de schaar in haar lange haar wordt gezet. “Ik heb nu vijf jaar dit kapsel. Ik heb dan weer kort en dan weer lang. Ik vind het prima wat er gebeurt.” Toch had Paula van tevoren wel even aan haar man gevraagd, wat hij qua kapsel mooi zou vinden. “Hij zei dat het hem niks uitmaakt. Hij houdt hoe dan ook van me. Het maakt voor hem niet uit of mijn haar kort of lang is.”

Metamorfose

Christopher is niet verlegen met de schaar en knipt Paula’s lokken helemaal kort. Bovendien kleurt hij het haar van Paula blond. Iets wat de vrouw prachtig vindt. “Hij heeft mijn verwachtingen overtroffen”, vertelt Paula glunderend. “Er zit veel meer leven in mijn haar. Ik vind het geweldig!” Bekijk de geweldige make-over van Paula hieronder.

Lees ook: 83-jarige Jackie ziet er jaren jonger uit na simpele metamorfose

Bron: The Makeover Guy | Beeld: Videostill