Sharla krijgt indrukwekkende metamorfose van de Makeover Guy

Sharla makeover guy

Haar echtgenoot weet geen woord uit te brengen

Christopher Hopkins doet de naam van zijn YouTube-kanaal, Makeover Guy, eer aan met zijn indrukwekkende metamorfoses. Van heinde en verre brengen mensen een bezoekje aan de Amerikaanse make-overartiest om ook die felbegeerde metamorfose te krijgen. Zo ook de spontane Sharla.

Sharla kan niet wachten om het eindresultaat te zien.

Metamorfose

Christopher Hopkins laat met zijn metamorfoses zien dat er helemaal niet veel aan te pas hoeft te komen om er anders uit te zien. De Makeover Guy geeft zijn klanten vaak een ander kapsel en brengt wat make-up bij ze aan om hun schoonheid te benadrukken. Dit keer bracht Sharla een bezoekje aan Christopher. “Ik ben bang dat dit het beste is wat ik op dit moment kan zijn”, grapt Sharla over haar uiterlijk, maar Christopher bewijst haar het tegendeel.

Sharla

“Ik wil eruitzien zoals ik me ook vanbinnen voel”, geeft Sharla als een van de redenen waarom ze zo graag onder handen  genomen wil worden door Christopher. Dat Sharla alle vertrouwen heeft in de kundigheid van de make-upartiest blijkt wel uit een opvallende uitspraak: “Als Christopher me kaal wil scheren, omdat ik er dan beter uitzie, dan neem ik het voor lief”, verklaart Sharla. Gelukkig hoeft het niet zover te komen, maar de artiest zet wel de schaar in Sharla’s lokken.

Resultaat

Na de make-over gaat Sharla als een blondine door het leven. “Ik lijk nu op Bonnie Tyler”, roept Sharla enthousiast. “Wat ziet dit er goed uit!” Ook de man van Sharla vindt dat ze er nog mooier uitziet dan ze al was. Tevens stromen de positieve reacties over het uiterlijk van Sharla binnen op YouTube. Velen zijn het erover eens dat de vrouw er minstens vijftien jaar jonger uitziet.

Bekijk de makeover van Sharla hieronder.

 

Lees ook: Deze vrouw ziet er onherkenbaar uit na indrukwekkende metamorfose

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Makeoverguy | Beeld: Videostill Makeoverguy