Deze vrouw ziet er onherkenbaar uit na indrukwekkende metamorfose

De 48-jarige Heather is amper te herkennen na haar metamorfose

De meesten zijn het er roerend over eens dat je innerlijk het belangrijkst is, maar zo nu en dan willen we allemaal weleens goed voor de dag komen. Helaas zijn er omstandigheden waarin iemand zichzelf een beetje vergeet, bijvoorbeeld wanneer hen iets naars is overkomen. De gescheiden Heather uit Texas weet dat maar al te goed.

Na haar scheiding gaf Heather een tijdje helemaal niets meer om haar uiterlijk. 

Scheiding

De 48-jarige Heather uit het plaatsje Amarillo, gelegen in Texas, vertelt aan the Makeover Guy dat de periode waarin ze van haar man scheidde niet haar beste tijd was. “Ik gaf gewoon een beetje op”, vertelt ze over haar uiterlijk. Echter, Heather was klaar met hoe ze eruitzag. Ze besloot de hulp van Christopher Hopkins, ook wel bekend als the Makeover Guy, in te schakelen.

Makeover

Christopher staat bekend om zijn drastische metamorfoses en wist ook wel raad met Heather. De 48-jarige wilde van haar traag ogende grijze haar af en wilde ook wel weten hoe ze make-up het beste kan gebruiken. Voordat Christopher aan de slag ging, vroeg hij een ding aan Heather: wat wilde ze absoluut niet? En daar kon ze heel kort in zijn: “Lelijk zijn”. Ze gaf hem daarmee de vrije hand en het resultaat mag er zijn!

Bekijk hieronder de transformatie van Heather.

Lees ook: Zielig: Christina viel 230 kilo af, maar is ongelukkiger dan ooit tevoren

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: MAKEOVERGUY Minneapolis | Beeld: Videostill MAKEOVERGUY Minneapolis