Vrouw ondergaat indrukwekkende transformatie na heftige periode

Tristi Makeoverguy transformatie

Ze verloor zowel haar man als haar dochter

Van heinde en verre brengen mensen een bezoekje aan de Makeoverguy. Christian Hopkins, de man achter Makeoverguy, staat bekend om zijn indrukwekkende metamorfoses. Voordat de make-overartiest de schaar in de lokken van zijn klanten zet en hen voorziet van een nieuwe look, delen zijn klanten waarom ze een make-over willen. Het verhaal van een van zijn nieuwe klanten Tristi bezorgt kippenvel.

Na de dood van haar echtgenoot en dochter was ze vanbinnen gebroken.

Verhaal

“Ik ben Tristi en ik kom uit New Hope, Minnesota”, vertelt Tristi als ze zich voorstelt. Ze laat weten enorm veel zin te hebben in de metamorfose, maar dat ze ook erg zenuwachtig is. “Ik heb de afgelopen jaren nogal stilgestaan. Mijn man overleed, hij was mijn zielsverwant en mijn beste vriend. We waren dertig jaar samen”, vervolgt Tristi. “Een paar jaar na zijn dood overleed onze jongste dochter heel onverwachts”, gaat Tristi verdrietig verder. “Ik heb mezelf daarna nogal verwaarloosd. Een groot gedeelte van me is er niet.” Tristi besluit dat het hoogtijd wordt dat ze weer wat beter voor zichzelf gaat zorgen en wil daarom een metamorfose. “Ik heb niet zo goed voor mezelf gezorgd en ik kan niet wachten tot ik weer tot leven kom.”

Metamorfose

Oh my gosh, heel erg bedankt. Dit is nogal een transformatie”, roept Tristi uit als ze zichzelf na de make-over in de spiegel ziet. “Ik zie klasse en iemand die er mag zijn”, gaat ze verder. “Ik wil weer lol hebben, dat is te lang geleden”, sluit ze haar verhaal af. Tristi vindt dat ze er geweldig uitziet en ook de trouwe kijkers van de Makeoverguy zijn het daar roerend mee eens. Velen steken Tristi bovendien een hart onder de riem: “Ik ben zo blij voor je. Dit was veel meer dan alleen een make-over”, en “Je ziet er fantastisch uit. Het spijt me dat je zoveel verdriet in je leven hebt gehad, maar ik weet zeker dat je familie vanuit de hemel ziet hoe mooi je bent”, zijn slechts twee van de vele positieve reacties.

Bekijk de indrukwekkende metamorfose hieronder.

 

Lees ook: Sharla krijgt indrukwekkende metamorfose van de Makeover Guy

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Makeoverguy | Beeld: Videostill Makeoverguy