Deze vrouw klaagt de ZARA aan omdat ze DIT vond in haar nieuwe kledingstuk.. Bah wat vies!

Nieuwe ZARA-jurk zorgt voor nare ontdekking..

Cailey Fiesel, een vrouw uit New York, ging in juli naar de ZARA en kwam thuis met het perfecte zwarte jurkje. het jurkje hing nog even in de kast, tot ze een tijdje geleden naar haar werk ging en besloot de jurk aan te doen. Toen ze hem wilde pakken rook ze een onheilspellende geur..

Cailey trok het nieuwe jurkje toch maar aan naar haar werk; hij was immers nieuw dus wat kon er in vredesnaam mis mee zijn? Toch rook ze de hele tijd de vervelende penetrante geur en voelde ze continue een draadje aan de zoom van haar jurk tegen haar been aan kriebelen. Toen ze het losse draadje weg wilde halen, voelde ze tot haar verbazing een hele bobbel in de zoom van haar jurk zitten. Verbaasd trok ze het jurkje uit en inspecteerde de zoom. En wat ze toen in de zoom zag zitten… Wij krijgen er de kriebels van!

In de zoom van haar jurk zat namelijk het karkas van een dode rat. De rat was in de zoom genaaid en gaf een penetrante geur af. En het losse draadje? Dat was geen stof maar het pootje van de dode rat… De geschrokken vrouw heeft inmiddels een aanklacht tegen het kledingconcern ingediend.

In deze aanklacht beweert ze dat ze emotionele en fysieke schade heeft overgehouden aan het incident; emtionele schade omdat ze zo is geschrokken en fysieke schade omdat ze nare uitslag heeft overgehouden aan het incident. Ze eist dan ook een schadevergoeding van de keten. De ZARA is op de hoogte van het incident en heeft laten weten de zaak te onderzoeken.

Wij zouden ons helemaal rot schrikken.. en jij?

Lees ook: Nieuw Whatsapp-virus in omloop! Virus maakt stiekem foto’s, luistert en leest mee!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest