Ze wordt een dikke koe genoemd en slaat dan ijzersterk terug. Dit is té grappig!

Iskra Lawrence reageert briljant op iemand die haar een dikke koe noemde

Iskra Lawrence, een 25-jarige Britse actrice en model, laat graag van zich horen. Zo is ze al vaker voorbijgekomen, bijvoorbeeld als stoere chick of als slaapmuts, ze weet wat ze wil. Eerder maakte ze ook al eens een duidelijk statement door een foto van haar billen te plaatsen. Onlangs werd ze op haar Facebook pagina uitgescholden voor ‘dikke koe’ en ze besloot daar op een geweldige manier op te reageren.

Iskra Lawrence, een prachtige blondine, heeft inderdaad niet het lichaam van een gemiddeld model. Ze gaf degene die haar uitschold een vakkundig koekje van eigen deeg door zich niet te verdedigen, maar juist haar lichaam te waarderen en degene die het nodig vond om haar uit te schelden belachelijk te maken. En of dat gelukt is? Nou, wij vinden van wel!

Iskra Lawrence is het gezicht van een ‘lichaamspositieve’ campagne van Aerie Realads. De foto’s van deze campagne zijn niet gefotoshopt en modellen van alle soorten en maten poseren erin, juist om te laten zien dat schoonheid overal te vinden is. Dit is hoe ze reageerde op iemand die haar een dikke koe noemde:

Bekijk op de volgende pagina ook het filmpje waarmee Iskra Lawerence van zich af beet naar de persoon in kwestie.


Pagina 1/2