Ik Vertrek-fans opgelet: 2020 start met een Ik Vertrek-marathon

Ik Vertrek-marathon 2020

In het nieuwe jaar is iedere dag een nieuwe aflevering van Ik Vertrek te zien

Goed nieuws voor alle fans van het AVROTROS-programma Ik Vertrek. De omroep zendt vanaf 1 januari 2020 iedere dag een nieuwe aflevering van het populaire programma uit. Dit nieuws maakt de omroep vandaag bekend. Vier dagen lang is er iedere avond een nieuwe uitzending van Ik Vertrek te zien. En als klap op de vuurpijl sluit de omroep de nieuwe reeks af met een speciale aflevering op zaterdag 11 januari.

Ik Vertrek-marathon

Op de allereerste dag van het nieuwe jaar is de eerste aflevering van de Ik Vertrek-marathon te zien op NPO 1. Tot en met zaterdag 4 januari zien we dagelijks een nieuw gezin die de grote stap neemt om naar het buitenland te emigreren. Zo verhuist de familie Hammink naar Oostenrijk, vertrekt de familie Buik naar Frankrijk, emigreren Milko en Mario naar Portugal en sluiten David en Gine de nieuwe reeks af door naar Spanje te verhuizen.

Speciale aflevering

Een week later, op zaterdag 11 januari, sluit de omroep de nieuwe reeks af met een speciale aflevering. In deze aflevering is te zien hoe het nu met een aantal oud-deelnemers van het programma gaat. Zo zien we onder andere hoe het Michiel en Sibel gaat die in 2016 vertrokken naar het Franse Cuzorn. En kijken we hoe het met de familie Boers gaat, die in 2015 een glamping opbouwden in Spanje.

Over Ik Vertrek 

Sinds 2005 is het spraakmakende tv-programma al te zien op AVROTROS. In de vele seizoenen kunnen de kijkers koppels en gezinnen, die hun geluk in het buitenland beproeven,  op de voet volgen. Bij de een gaat alles van een leien dakje en de ander komt flink wat hobbels in de weg tegen. Al met al zorgt het programma al jaren lang voor het nodige vermaak.

Het nieuwe seizoen van Ik Vertrek ging afgelopen weekend van start. De 200ste aflevering van Ik Vertrek wist maar liefst zo’n 1,2 miljoen kijkers te trekken.

Lees ook: Kijkers liggen dubbel om eerste kerstspecial Chateau Meiland

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AVROTROS, RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube