Kijkers liggen dubbel om eerste kerstspecial Chateau Meiland

kijkers eerste kerstspecial Chateau Meiland

Meer dan een miljoen mensen keken naar de eerste aflevering van de kerstspecial

Na twee zeer succesvolle seizoenen van Chateau Meiland zijn de Meilandjes terug op de buis met vijf exclusieve kerstspecials. De cameraploegen volgen de familie op de voet tijdens de drukke voorbereidingen voor de kerstdagen. Zoals we gewend zijn van de familie Meiland levert dat natuurlijk hilarische beelden op. Kijkers raken op Twitter niet uitgepraat over de lachwekkende fragmenten in de eerste aflevering van de Chateau Meiland kerstspecial.

Hoge kijkcijfers

Gisteren konden we weer genieten van de winnaars van de Televizier-ring met een gloednieuwe kerstaflevering. Ruim 1,15 miljoen mensen schakelden naar SBS 6 om de kerstvoorbereidingen van de familie Meiland te kijken, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Chateau Meiland brak in oktober al het kijkcijferrecord van 1,4 miljoen kijkers. In totaal zendt SBS 6 vijf kerstafleveringen uit van Chateau Meiland. Vanavond is de tweede aflevering te zien, volgende week maandag de derde aflevering en dinsdag 24 december wordt zelfs een dubbele aflevering uitgezonden.

Kijkers Chateau Meiland

In de eerste aflevering van de kerstspecial is te zien hoe de familie Meiland druk in de weer is met de kerstversieringen in en om het Franse chateau. En, zoals verwacht, verloopt dit met de familie Meiland niet zonder slag of stoot. Dit zorgt voor hilarische fragmenten, wat ook de Nederlandse Twitteraars niet ontgaan is.

Hier kijk je de eerste kerstspecial van Chateau Meiland terug.

Lees ook: Martien Meiland doet boekje open over heftige periode in zijn jeugd

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Beeld: Videostill Kijk.nl

Array