Liefde op het erf: 466 aanmeldingen voor nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw

Boer-zoekt-vrouw

Op 29 augustus stelt Yvon Jaspers de tien boeren voor

Nederland kent veel boeren die het geluk in de liefde nog niet hebben gevonden. Dit blijkt maar weer uit het aantal boeren die de hulp van cupido Yvon Jaspers inschakelen. Maar liefst 466 boeren hebben een oproep gedaan voor het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw

Boerenliefde

Op dit moment is de liefde overheersend op de televisie. Naast programma’s als First Dates en B&B Vol Liefde, kunnen we volgend jaar ook weer de prille boerenliefde volgen. Dat veel boeren hier wel oren naar hebben, is te zien aan het aantal aanmeldingen. Maar liefst 466 boeren willen de hulp van Yvon Jaspers bij het vinden van een nieuwe liefde. Dit zijn meer aanmeldingen dan voor het voorgaande seizoen, toen waren er een kleine vierhonderd boeren die op zoek waren naar liefde. Het record staat nog altijd op het tiende seizoen, toen ontving KRO-NCRV 635 aanmeldingen.

Boeren en boerinnen

Welke boeren we gaan volgen in het nieuwe seizoen is nog onbekend, maar aan de vrijgegeven persfoto’s kunnen we al wel iets opmaken. Op de foto zijn de boeren van de achterkant te zien, dus veel is er niet duidelijk. Wel kunnen we zien dat er zeker één vrouw onder de kandidaten valt. Het nieuwe seizoen start, net als ieder seizoen, met een voorstelronde van de boeren. Dit is op 29 augustus te zien op KRO-NCRV. Na de voorstelronde kunnen kijkers van het programma naar hun favoriete boer of boerin schrijven. In 2022 zal het nieuwe seizoen op televisie te zien zijn.

Relatie

Vorig seizoen had helaas niet elke kandidaat het geluk in de liefde gevonden. Toen werden Bastiaan, Annemiek, Geert, Geert Jan en Jan gevolgd in hun zoektocht naar de liefde. Alleen Bastiaan en Jan eindigde met een relatie. Bastiaan en Milou zijn inmiddels uit elkaar. Jan had iets meer geluk, na een korte periode zonder zijn Nienke zijn de twee weer samen.

Lees ook: We zijn er Bijna! onder kijkers ook dit jaar weer een hit

Bron: Nu.nl | Beeld: Boer zoekt Vrouw