Deze 5 sterrenbeelden zijn de grootste slaapkoppen

sterrenbeelden

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

De een vindt het doodzonde om in het weekend een gat in de dag te slapen en weer een ander draait zich aan het eind van de ochtend gerust nog even om. Deze vijf sterrenbeelden liggen er niet bepaald wakker van dat een groot gedeelte van de dag al voorbij is als ze uitslapen.

Klopt het bij jou?

Boogschutter

Als de Boogschutter mee zou doen aan een slaapwedstrijd zou hij of zij dit met gemak winnen. Het enige waarvoor Boogschutters vroeg uit de veren gaan, is voor die last die ook wel bekend staat als werk. Boogschutters zijn echte nachtuilen en vinden het dan ook vreselijk om vroeg op te staan, helemaal als ze ’s nachts maar weinig hebben geslapen.

Stier

Als de Stier iets moet doen, doet hij of zij dat voor de volle honderd procent. Stieren leveren geen half werk af en dat werkt zowel in hun voordeel als in hun nadeel. In veel dingen die ze doen, kunnen ze doorslaan. Zo eten ze te veel, drinken ze te veel en slapen ze te veel. Gelukkig staan Stieren bekend als harde werkers en hebben ze veel zelfkennis. Zo zorgen ze ervoor dat ze in het weekend veel slapen, zodat ze doordeweeks hard kunnen werken. Toch komen ze nog weleens te laat, omdat opstaan nou eenmaal een enorme uitdaging voor ze is.

Kreeft

Kreeften zijn gevoelige mensen die zich goed in anderen kunnen verplaatsen. Niet zo gek dat velen dan ook met hun zorgen en problemen bij een Kreeft aankloppen. Mensen luchten hun hart graag bij een Kreeft, omdat deze altijd goed luistert. Hoewel de Kreeft dit als een groot compliment ziet, kan het ook behoorlijk energievretend zijn. De Kreeft heeft daarom veel slaap nodig, ook omdat ze in hun slaap bovendien hun emoties verwerken. Kreeften zijn op hun opperbest als ze genoeg hebben geslapen, het is dan ook zo jammer dat ze regelmatig vroeg op moeten staan.

Weegschaal

De Weegschaal vindt het belangrijk dat zijn vrienden, familie en collega’s blij zijn en haalt dan ook alles uit de kast om hen blij te maken. De Weegschaal is ontzettend grappig en enorm hartelijk, maar het kan behoorlijk vermoeiend zijn om iedereen altijd maar blij te maken. Toch houden Weegschalen dit vol, omdat ze veel slapen. De Weegschaal kijkt er elke keer weer naar uit om horizontaal te gaan en gaat dan ook het liefst met de kippen op stok.

Tweelingen

Als íemand kan slapen als een marmot, dan zijn het wel mensen met het sterrenbeeld Tweelingen. Ze hebben het altijd erg druk, waardoor ze als een blok in slaap vallen zodra hun hoofd het kussen raakt. Doordeweeks slapen ze altijd vroeg om de volgende ochtend weer fris en fruitig voor de dag te komen. In het weekend leveren ze echter nog weleens wat slaap in om te kunnen socializen met vrienden en familie.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn het slechtst in sparen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Her Way | Beeld: Pexels