Deze 6 sterrenbeelden zeggen meteen waar het op staat

Ze zijn niet bang om meteen uit te spreken wat ze denken

Direct zijn kan zowel een vloek zijn als een zegen. Zo laat je niet over je heen lopen als je zegt waar het op staat, maar kun je er ook nog weleens iets uitfloepen wat iets genuanceerder gezegd mocht worden. Hoewel direct zijn soms bot over kan komen, zijn mensen die direct spreken wel altijd eerlijk en ook eerlijk tegen zichzelf.

Deze sterrenbeelden durven ongegeneerd de waarheid te spreken.

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutter leeft in het hier en nu. Boogschutters hebben het talent niet om urenlang naar een saai gesprek te luisteren. Ze hebben het vaak erg druk en vinden het dan ook zonde om hun kostbare tijd op te offeren aan saaie gesprekken. Daarom breien ze dan ook snel een eind aan dergelijke conversaties. Boogschutters proberen niet te veel tijd te besteden aan het verleden en proberen zich te focussen op het heden. Soms kunnen ze daardoor een beetje tactloos zijn in hun woordkeuze, maar ze bedoelen het altijd goed.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken zeggen waar het op staat, omdat ze met hun woorden een betere wereld willen creëren. Ze komen op voor zichzelf en voor anderen. Ze zijn daardoor eerlijk, maar niet ongevoelig. Steenboeken weten dat je soms informatie moet overbrengen die anderen wellicht ongemakkelijk kan laten voelen. Ze gebruiken niet te veel onnodige woorden om hun boodschap over te brengen, want ze weten dat de boodschap dan wellicht minder krachtig overkomt. Daarom kiezen ze ervoor om direct te zijn.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen dragen hun hart op de tong. Ze zeggen meteen wat ze denken, omdat zich altijd veel afspeelt in hun hoofd. Ze zijn ruimdenkend en proberen dan ook altijd outside the box te denken. Ze hebben vaak niet de tijd om hun woorden zorgvuldig te kiezen en om erbij stil te staan hoe een boodschap op iemand over kan komen. Ze brengen hun informatie direct over, omdat ze een betere wereld willen creëren en ze niet willen dat hun boodschap verloren gaat.

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen zijn ietwat impulsief. Ze hebben dan ook een ‘het-ijzer-smeden-als-het-heet-is-mentaliteit’. Ze passen daarom geen zelfcensuur toe, ook als het om een gevoelig onderwerp gaat. Rammen zijn gepassioneerd en zitten vol energie, dit kan ertoe leiden dat ze in hun enthousiasme alles eruit flappen wat ze denken.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren denken na over wat ze zeggen, maar brengen hun boodschap recht voor de raap. Ze waarderen eerlijkheid enorm. Ze zijn zelf eerlijk en vinden het fijn als anderen dat ook zijn. Als de Stier een mening heeft, weet hij of zij deze ook goed te onderbouwen. Stieren kun je niet bestempelen als heethoofden, omdat ze hun woorden zorgvuldig kiezen. 

Maagd (22 augustus – 23 september)

Maagden zeggen waar het opstaat en vinden het prettig als anderen dat ook doen. Hoe sneller iedereen tot z’n punt komt, hoe sneller er vragen gesteld kunnen worden die beantwoord worden. Er ontstaat vrijwel nooit verwarring over wat een Maagd bedoelt.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn het slechtst in sparen 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Your Tango | Beeld: Unsplash