70-jarige Vera Wang showt killerbody

Vera Wang

Wij zouden haar dertig jaar jonger schatten

We kennen Vera Wang als de modeontwerpster die oogstrelende trouwjurken weet te maken. We staren dan nog weleens jaloersmakend naar een van haar peperdure creaties. Iets anders waar we onlangs jaloers naar keken is het figuur van de zeventigjarige designer. Vera heeft namelijk een lichaam om u tegen te zeggen.

Prachtig figuur

Menig vrouw zou wel met Vera willen ruilen. De designer zit er warmpjes bij en heeft een figuur waar velen alleen maar over kunnen dromen. Onlangs plaatste Vera een aantal kiekjes op Instagram waarop maar weer duidelijk wordt dat de ontwerpster er opvallend goed uitziet – ongeacht haar leeftijd. De designer pronkt met haar figuur in een oranje sportbeha. Vervolgens wordt Vera overspoeld door lofreacties. Zo geven velen haar een compliment over haar figuur en zijn anderen behoorlijk verbaasd dat de designer al zeventig jaar is.

Elke dag bewegen

Waar Vera haar goede figuur aan dankt? Dat blijft gissen. Velen vermoeden dat het een combinatie is van goede genen en een gezonde levensstijl. Naar eigen zeggen is de zeventigjarige niet sportief. Als tiener deed de designer aan kunstschaatsen. Zo nam nam ze zelfs deel aan het Amerikaans kampioenschap kunstschaatsen. Ook deed ze een poging om deel te nemen aan de Olympische spelen, maar dat ligt allemaal in het verleden. Anno 2020 is joggen of fitness niet iets wat bij Vera past. Door de lockdown is Vera aan haar huis gebonden, maar ze probeert wel elke dag te bewegen.

View this post on Instagram

Pre-sunset @davidsbridal @kohls

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Hilarische reacties

Vera kon behoorlijk wat complimenten in haar zak steken. “Zij ziet er jonger uit dan ik en ik ben net negentien geworden”, is een van de vele reacties. Veel fans vragen zich af wat het geheim is van het stralende voorkomen van de ontwerpster. “Drinkt ze eenhoornbloed? Of is ze misschien een vampier”, vraagt iemand zich af. Vera is de beroerdste niet en beantwoordt regelmatig vragen van haar fans in de Instagram-comments. Zo zegt iemand te dromen van net zo’n buik als Vera en vraagt zich dan ook af wat haar routine is. “Werk, slapen, een wodkacocktail en niet te veel zon”, antwoordt de designer.

View this post on Instagram

Cocktail hour….. puffer on the patio.

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Lees ook: 83-jarige Jackie ziet er jaren jonger uit na simpele metamorfose

Bron: HLN, Instagram Vera Wang | Beeld: Videostill

Array