Dit zijn de 9 schönsten Weihnachtsmarkten van Duitsland

6. Düsseldorf

21 november – 30 december

Wie na 26 december nog geen afscheid kan nemen van Kerstmis, kan nog even naar de kerstmarkt in Düsseldorf gaan. Deze Weihnachtsmarkt blijft namelijk tot 30 december in het centrum van Düsseldorf staan. Trek wel je goede schoenen aan als je naar deze kerstmarkt gaat. De kraampjes bevinden zich namelijk op zes verschillende pleinen. Hier lees je meer over de kerstmarkt in Düsseldorf. 

7. Oberhausen

15 november – 23 december

Vanuit Utrecht is het zo’n 1,5 uur rijden naar Oberhausen. Het bezoeken van de kerstmarkt kun je overigens goed combineren met een bezoekje aan het grote winkelcentrum CentrO! De kerststalletjes staan namelijk op het terrein van het warenhuis. Je kunt je dus de hele dag vermaken in Oberhausen. Hier kun je meer lezen over de kerstmarkt in Oberhausen. 

8. Hamburg

25 november – 23 december

Hamburg wordt in de adventsperiode ook omgetoverd tot een kerstwalhalla. Als je alle kerstmarkten wilt bezoeken ben je wel even zoet. In de stad vind je 15 kerstmarkten. Op de website van de gemeente Hamburg vind je meer informatie over de kerstmarkt in de historische stad. Lees hier meer over de Hamburgse Weihnachtsmarkt. 

9. Berlijn

25 november – 5 januari

In het centrum van Berlijn vind je welgeteld 26 kerstmarkten! Bovendien staat de markt er zelfs in het begin van het nieuwe jaar nog! Wel zijn er een aantal kraampjes die al voor 31 december sluiten. In Berlijn is er voor ieders wat wils. Boek maar meteen een citytripje naar de Duitse hoofdstad. Hier lees je meer over de kerstmarkt in Berlijn. 

Pagina 2/2

Lees ook: Huh? Deze twee regels bij Monopoly bestaan eigenlijk helemaal niet!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Hier

Beeld: Unsplash