Aandoenlijk: neefjes Fender en André jr. videobellen enthousiast met elkaar

Roxeanne deelt de aandoenlijke video op Instagram

André Hazes en Roxeanne Hazes sloten elkaar onlangs – na jaren geen contact te hebben – weer in de armen. De twee kunnen weer samen door één deur en ook hun kinderen lijken het goed met elkaar te vinden. Zo deelt Roxeanne een video waarop te zien is dat zoontje Fender met zijn neefje André jr. belt.

Weer contact

Niemand minder dan Monique – de partner van André – zorgde voor de verzoening tussen broer en zus. Monique had sinds de Holland Zingt Hazes-concerten in maart contact met Roxeanne. Onlangs zagen broer en zus elkaar weer en hadden ze samen een fijne dag. “We hebben een heerlijke middag gehad. Het was enorm gezellig en meteen als vanouds. Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel… dat is nooit weggeweest”, deelt Roxeanne met Privé.

Eerste contact

André en Roxeanne hadden via de app rustig contact. Naar eigen zeggen hadden ze het voornamelijk over koetjes en kalfjes. “Tot vorige week de vraag kwam of we wilden langskomen.” Iets wat Roxeanne raakte: “Ook al was het niet altijd goed tussen ons, ik ben altijd van hem blijven houden. En het klikte ook meteen tussen Erik en hem.”

Bromance in de dop

Erik en André zijn niet de enigen die het goed met elkaar kunnen vinden. Ook de zoontjes van André en Roxeanne zijn dol op elkaar. Rox deelde namelijk een video op Instagram waarop te zien is dat de jonge neefjes enthousiast met elkaar videobellen. “Fender!”, hoor je Dré jr. enthousiast roepen. Fender begint vervolgens te lachen. “Even de week doornemen met z’n grote neef”, schrijft Roxeanne in de caption. 

Grote gelijkenis

Het doet André goed dat de jongens het zo goed met elkaar kunnen vinden. Zo deelt hij de video van het aandoenlijke belletje in zijn Instagram Story en zet hij er een hartje bij. Ook vindt hij dat neefje Fender ontzettend veel op zijn opa lijkt. “Hij lijkt zo op die ouwe van ons. Het is een echte Hazes”, deelde André met Privé.

Lees ook: Oudste Hazes-kinderen lijken geen contact met Hazes-clan te willen

Bron: Instagram Roxeanne Hazes, RTL Boulevard | Beeld: Videostill