Déze actrice gaat Marly van der Velden vervangen in GTST

Marly van der Velden

Binnenkort zijn de afleveringen zonder Marly te zien op de buis

Een kleine maand geleden was het zover en beviel actrice Marly van der Velden van haar tweede kindje. Tijdens haar zwangerschap was Marly met verlof van GTST en binnenkort zullen de aflevering die ze miste op de buis te zien zijn, maar hoe werd dit gemis opgevangen?

Verlof
30 oktober beviel actrice Marly van der Ven van een tweede dochtertje: Jackie-Rey. Dit betekende dat de 29-jarige een tijd niet op de set van GTST kon zijn en daarom met verlof was. De afleveringen worden natuurlijk ruim van tevoren opgenomen en daarom zullen de afleveringen zonder Nina binnenkort te zien zijn. Een echte vervanger kwam er niet voor Nina. Haar personage vertrekt binnenkort naar Honk Kong om haar carrière daar een boost te geven. Maar er komt wel een nieuw personage in de serie om het gemis van Nina op te vangen.

Loes
Binnenkort komt Loes naar Meerdijk. Loes wordt gespeeld door actrice Beaudil Elzenga. Haar personage gaat voor Nina aan de slag en gaat op zoek naar iemand die de zaken van Nina kan overnemen, terwijl zij in Azië is. Naar verluidt zal Loes er niet in slagen een geschikte kandidaat te vinden en daarom zal ze waarschijnlijk zelf degene zijn die Nina gaat helpen. Wat haar personage verder in petto heeft, is nog onbekend. Wel schijnt Loes een ‘mysterieuze dame’ te zijn.

Bekijk hieronder het filmpje over Loes. 

Hebben jullie deze dame al gespot in #Meerdijk? ?? Weten wie #Loes is? Link in bio!

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Lees ook: Zo ziet de dochter van GTST-stel ‘Ludo en Janine’ eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Videostill GTST