Daar gaat er nog een: ook déze acteur verlaat GTST


De acteur wil zich focussen op een nieuwe uitdaging

Urvin Monte (Felix), Bart Oomen (Bill) en Jord Knotter (Job) verlieten alledrie achter elkaar de langstlopende soap van Nederland, Goede Tijden, Slechte tijden. En nu is het nieuws naar buiten gekomen dat nóg een acteur het fictieve Meerdijk gaat verlaten, namelijk Buddy Vedder.

Na een lange tijd de rol van Rover Dekker te hebben vertolkt, gaat Buddy de soap verlaten.

Presenteren 
Buddy Vedder, die een lange tijd voor vele Nederlanders bekend stond als Rover Dekker, stopt met GTST. De jonge acteur vindt dat het tijd wordt om een nieuwe stap te maken, hij wil zich namelijk gaan focussen op presenteren. Hij kreeg eerder al de kans om samen met Romy Monteiro ‘Lang Leve de Muziek Show’ te presenteren, maar daarnaast wil hij ook bezig gaan met andere programma’s. Dit zou zo druk voor hem worden, dat hij besloot zijn rol in GTST op te zeggen.

Afscheid
Op Instagram liet Buddy weten dat hij stopt met zijn rol. “Ruim twee jaar met enorm veel plezier Rover Dekker mogen spelen in GTST”, schrijft hij. “Nieuwe dingen op mijn pad die al mijn aandacht verdienen, vandaar het lastige besluit om te stoppen. Lieve GTST-kijkers, ook jullie, bedankt!”

Comeback
Enorme fans van Rover hoeven niet bang te zijn dat ze hem nooit meer terug zullen zien, Buddy sluit een comeback namelijk niet uit. “Bij Goede Tijden, Slechte Tijden moet je nooit nooit zeggen. Ook omdat ik het hier heel leuk heb gehad. Je moet het niet uitsluiten”, vertelt hij aan het AD.

Lees ook: Zo ziet de dochter van GTST-stel ‘Ludo en Janine’ eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Beaumonde | Beeld: Videostill