Adele blijft fans verbazen met ‘onherkenbare’ transformatie

De zangeres kan ‘nooit iedereen tevreden stellen’ met haar figuur

Iedere foto die zangeres Adele (32) van zichzelf prijs geeft, maakt geheid de tongen los. Fans raken niet uitgepraat over het gewichtsverlies van de popster, maar steeds meer mensen vinden dat de focus wel ergens anders mag komen te liggen: ‘Haar lichaam is haar keuze.’

Adele blijft verbazen

Sinds Adele heel wat kilo’s verloor, blijven fans zich verbazen over het nieuwe figuur van de Britse zangeres. Ook de nieuwste foto op het Instagram-account van de 32-jarige kan rekenen op heel wat reacties. Op het kiekje poseert Adele bij een televisiescherm, waarop Beyoncé is te zien. Met de foto wil Adele het nieuwe album van haar collega-zangeres prijzen: ‘Bedankt Queen dat je ons altijd zo geliefd laat voelen door jouw kunst.’ De aandacht gaat echter vooral uit naar Adele’s uiterlijk, dat ‘onherkenbaar’ zou zijn.

Te dik, te dun

Het commentaar dat Adele op haar laatste foto krijgt, is niet mild. Sommige volgers spreken uit dat ze de zangeres nu te dun vinden, en dat ze niet meer uniek is maar ‘hetzelfde als iedereen’ en ‘een barbie.’ Er wordt zelfs gerept over plastische chirurgie, omdat Adele zó onherkenbaar zou zijn veranderd. Steeds meer fans zijn echter helemaal klaar met alle negatieve reacties en de focus op het gewichtsverlies van de zangeres.

Commentaar op haar lichaam

“Ze kan nooit iedereen tevreden stellen. Haar lichaam is haar keuze. Haar uiterlijk zou niet uit moeten maken,” maakt een fan duidelijk in reactie op de foto. “Het is haar lichaam en ze kan doen wat ze wil. Ze is een getalenteerde, prachtige vrouw die niet vraagt om andermans goedkeuring over haar lichaam. Laat haar met rust. Geniet gewoon van haar muziek,” luidt de boodschap van een andere fan. Een groot aantal volgers wil Adele een hart onder de riem steken door te zeggen dat het alleen belangrijk is dat zij zich zélf gezond en gelukkig voelt.

Lees ook: Oud-trainer over transformatie Adele: ‘Ze wil gewoon gezond worden, niet dun

Bron: Instagram Adele | Beeld: Videostill