Kijkers storen zich aan afdingactie van rijke familie in Steenrijk, Straatarm

De afdingactie van de familie Hofland viel bij veel kijkers niet goed in de smaak

Woensdagavond zat menig Nederlander weer aan de buis gekluisterd voor een aflevering van Steenrijk, Straatarm. In deze aflevering zagen we de familie Hofland die met een gigantische villa een luxe leven op Bonaire leidt. Zij ruilden met Cinthia en haar twee dochters uit Hoorn. Op Twitter liet menig kijker van zich horen, aangezien de familie Hofland duidelijk niet gewend was om met weinig geld te leven. 

Rijk en arm

De rijke familie Hofland vertrok vanuit het zonnige Bonaire naar Nederland om van huis en budget te ruilen met Cinthia en haar twee dochters. De familie Hofland moet flink wennen aan het krappe weekbudget en probeert er het beste van te maken. Toch ging dat niet even soepel, aangezien de familie tijdens een bezoek aan de supermarkt nét wat te kort kwam.

Afdingen in de supermarkt

De familie Hofland merkt bij de kassa van de supermarkt dat zij net iets boven het budget zitten. Nadat er twee producten werden teruggelegd, kwam de familie alsnog 10 cent te kort. “Zou er niet tien cent af kunnen?”, vraagt de familie aan de caissière. Gek genoeg krijgt de familie het ook nog voor elkaar, wat grote irritatie bij de kijkers veroorzaakt. ‘Afdingen in de supermarkt kan alleen met een camera op je snufferd hoor’, klinkt het op Twitter.

Aflevering gemist? Kijk hier de aflevering van Steenrijk, Straatarm terug.

Lees ook: Heerlijke humor: Tjitske Reidinga maakt quarantainevlog vanaf toilet

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Kijk