Heerlijke humor: Tjitske Reidinga maakt quarantainevlog vanaf toilet

De actrice deelt herkenbare irritaties in het huishouden tijdens thuisquarantaine

Nu heel Nederland zoveel mogelijk binnen moet blijven, vraagt dit bij flink wat huishoudens om een hoop aanpassingen in het dagelijks leven. Veel ouders vervullen plotseling de rol van vader, moeder, juf en schoonmaakster – en dat dan allemaal tegelijk. Ook actrice Tjitske Reidinga zit thuis met haar vriend en drie kinderen. Met haar hilarische humor trekt ze zich zo nu en dan terug in het toilet, waar ze met een heuse quarantainevlog haar dagelijkse irritaties deelt.

Herkenbare irritaties

Twee pubers, een kind van negen, een man die plotseling aan het klussen is geslagen, opruimwoede en constante troep in huis. Het is voor Tjitske – en de rest van Nederland – niet altijd even gemakkelijk. Deze herkenbare irritaties in het huishouden deelt de actrice voor een serie van LINDA. Originals vanaf het toilet. “De aankomende week neem ik je mee in mijn quarantaine leven”, vertelt de blondine.

Kinderen en schema’s

Eerder deelde Tjitske Reidinga in de late night talkshow Ladies Night al haar frustratie. Ze kon zich niet voorstellen dat ouders schema’s maakten voor hun kinderen – en dat hun kinderen zich hier ook nog aan zouden houden. In haar quarantainevlog blijkt dit nog steeds niet helemaal gelukt. “Het is nu half 1 ’s middags en ze liggen allemaal nog in bed. Petje af voor de ouders die hun kinderen om half 10 aan het huiswerk hebben. Het is mij nog niet gelukt”, aldus de blondine vanaf het toilet.

Bloopers, herkenbare ergernissen en vieze onderbroeken door heel het huis bekijk je vanaf woensdag 25 maart op LINDA.

Lees ook: Monique Westenberg geeft het goede voorbeeld met verdrietige foto op Instagram

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill