Agenten houden maaltijdbezorger aan en bezorgen maaltijd zelf

agenten maaltijdbezorger

Deze agenten gingen voor een bijzondere carrièreswitch

Agenten in Den Helder hebben maandagavond voor even een bijzondere carrièreswitch beleefd. De politie hield een maaltijdbezorger aan, maar bracht vervolgens de maaltijd wel netjes naar de klant. De politie van Den Helder plaatst het verhaal zelf op Facebook, tot grote hilariteit van volgers.

Hoge snelheid

De politie vertelt dat hun aandacht werd getrokken door de snelheid waarmee een auto hun voorbij reed. Zo’n drie kilometer verderop konden de agenten de auto stoppen. “De bestuurder, een 41-jarige man, woonde langer dan 180 dagen in Nederland maar had geen geldig Nederlands rijbewijs, wat wel nodig was”, aldus de politie Den Helder.

Maaltijdbezorger

De aangehouden man bleek een maaltijdbezorger te zijn, die onderweg was naar een klant. Daarop besloten de agenten zijn taak even over te nemen. “Daar de bezorger niet meer verder mocht rijden, zijn wij met de bestelling naar de klant gereden, deze had immers al voor zijn eten betaald.” De klant keek echter wel raar op dat er politie voor de deur stond in plaats van een bezorger, schrijft de politie.

Hilariteit

Op Facebook kunnen mensen de actie van de agenten wel waarderen. Er is dan ook grote hilariteit in de reacties. “Met zwaailampen en sirene krijg je ook nog eens warm eten ”, zegt iemand. “Goed werk ik hoop dat jullie nog een mooie fooi hebben gehad” en “Ik weet nu wel waar ik de shoarma ga bestellen”, luiden enkele andere reacties. Anderen kunnen zich goed voorstellen dat de bestellers raar opkeken: “Geweldig, dan schrik je je zeker dood als de politie voor de deur staat. Weliswaar met eten maar je eerste gedachten is je familie. Maar super dat jullie dat gedaan hebben kleine moeite groot gebaar.”

Bezorging aan huis…Op de IJsselmeerstraat trok een auto vanwege diens snelheid onze aandacht. Op de Hendrik Baskeweg…

Geplaatst door Politie Den Helder op Maandag 28 september 2020

Lees ook: Zingende politieagent gaat viraal met fantastische cover van Queen

Bron: Facebook Politie Den Helder | Beeld: Pexels