Airbnb biedt verblijf aan in het geboortehuis van Harry Potter

Alle Harry Potter-fans verzamelen!

De echte fans onder ons weten dat Harry Potter’s huis waar hij ter wereld kwam, te zien is in de film Harry Potter and the Deathly Hallows. Een erg fijne scene is het helaas niet, aangezien de ouders van Harry om het leven worden gebracht door Voldemort. Ondanks de minder leuke scene is het voor de fans nu wél mogelijk om te verblijven in dit bijzondere huis via Airbnb!

Met wie zou jij wel een nachtje willen verblijven in deze bijzondere Airbnb?

Lavenham

Ben je nog op zoek naar een bijzonder verblijf voor een weekendje weg? Dan is misschien deze woning in Lavenham in het Verenigd Koninkrijk iets voor je. De woning waar namelijk Harry Potter geboren zou zijn is nu beschikbaar om te huren via Airbnb! De bijzondere woning op Lingusterlaan heeft de exacte inrichting als in de bekende film. Een ervaring die je als échte fan dus zeker niet wilt missen.

Harry Potter and the Deathly Hallows

In Harry Potter and the Deathly Hallows is te zien dat Harry een flashback heeft van de avond dat hij zijn bekende litteken op zijn voorhoofd kreeg. Aartsvijand Voldemort vermoorde de ouders van Harry en liet hem als baby achter in de wieg. Ondanks de wat akelige herinnering die Harry over heeft aan het huis, kunnen fans hun hart ophalen om het huis eens in het echt te bekijken en er een nachtje verblijven.

Airbnb

Het authentieke monument in Lavenham is zo’n 1 miljoen pond waard. Je zou verwachten dat er een prijskaartje hangt aan het verblijven in deze bijzondere woning. Toch valt dat allemaal reuze mee en kun je al vanaf 128 euro per nacht verblijven in het huis van Harry Potter. En ja, daar zit het ontbijt bij inbegrepen. In het verblijf zijn twee slaapkamers, twee badkamers én een zeer knusse zitruimte met open haard. Maak een wandeling in de middeleeuwse tuin en je waant je compleet in de wereld van Harry Potter. Jonge kinderen zijn helaas niet toegestaan in de woning uit de 14e eeuw en ook voor mensen met een lichamelijke beperking wordt het niet aangeraden wegens de toegankelijkheid van de woning.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De Vere House is a historically important Grade I listed property in Lavenham, Suffolk ? and is steeped in history and character. This building may be familiar to some (or many) from its appearance in Harry Potter and The Deathly Hallows – forming part of Godric’s Hollow. This house takes it name from the De Vere family ?, where in Medieval times the De Vere family were the second richest family after the King of England. ??????? The property has been split into two wings – comprising of 6 bedrooms and 4 bathrooms spread over a total of 3,100 sq ft. The smaller wing has been used as a successful 2-bedroom holiday let property, whilst the principal wing contains the remaining 4 bedrooms, as well as a stunning hall, sitting room and kitchen/dining room. With a south facing garden of about 0.39 acres, as well as outbuildings & parking forms a further delightful feature ? De Vere House proudly stands as one of Lavenham’s most prizes properties to this day ? For more information about this property please DM us ? or contact @carter_jonas on +44 (0) 1787 844 313 ? Guide price: £950,000 #home #house #countryhouse #gradeilisted #british #britain #britishhome #realestate #greatbritain #suffolk #historic #historichomes #greatbritishproperty #heritage #architecture #countryside #harrypotter #tudor #listedproperty #deverehouse #godricshollow #lavenham

Een bericht gedeeld door Great British Property (@greatbritishproperty) op

Bekijk de woning via Airbnb hier.

Lees ook: Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe gelooft in Harry Potter-reboot

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Airbnb, RTL Boulevard | Beeld: Airbnb