Akkefietje in de studio: ruzie tussen TVOH-coaches Lil’Kleine en Anouk

De twee zouden niet meer samen in de studio willen

We genieten van de eerste uitzending van The Voice of Holland vanwege de gouden strotten, maar ook vanwege het hilarische jurycommentaar. Vrijwel alle juryleden nemen tijdens de uitzendingen geen blad voor de mond. Echter ontstonden er rondom de juryleden Anouk en Lil’Kleine wat geruchten. De twee zouden achter de schermen een fikse ruzie hebben gehad en willen niet meer samen in de studio zitten.

De twee willen zelf geen commentaar geven.

Clinch

In de uitzending van RTL Boulevard wordt meer aandacht besteed aan het ‘akkefietje’ van Anouk en Lil’Kleine. Anouk zou hebben gezegd dat Lil’Kleine geen goede coach was. Lil’Kleine wilde namelijk geen commentaar geven op een optreden, wat qua genre wel in zijn straatje past. Volgens Anouk was dit belachelijk, aangezien dit hetzelfde zou zijn als Lil’Kleine’s eigen muziek.

Martijn en Chantal

RTL Boulevard interviewde tijdens het tienjarig jubileum van The Voice of Holland de TVOH-presentatoren Chantal Janzen en Martijn Krabbé. De twee werden gevraagd hoe dit akkefietje zich verder heeft ontwikkelt. “Ik weet niet precies wat er is gebeurd tussen Kleine en Anouk. Ik was er niet bij”, geeft Krabbé aan. “Er schijnt een soort botsing te hebben plaatsgevonden, een akkefietje. De twee coaches zouden daardoor nu ‘een paar problemen hebben met elkaar'”, geeft de presentator aan.

Gerustgesteld

“Gebeurt wel vaker hoor, dat coaches op het scherpst van de snede strijden tegen elkaar”, vult Krabbé nog aan. Chantal vult Krabbé lachend aan en zegt: “Best wel jammer dat we er niet bij zijn geweest. Dan hadden we er met popcorn bij gezeten.” Volgens het presentatie-duo is het slechts een akkefietje geweest. Dat Anouk liever niet meer met Lil’Kleine in een studio wil zitten, is inderdaad gezegd volgens Krabbé.

Opnames

De opnames van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland gaan in de tussentijd gewoon door. Vanwege het tienjarig jubileum waren de plannen om het programma om te gooien sowieso al gemaakt. “Er komen dus zogenoemde gast-coaches, wat goed uit komt”, volgens de presentator. “Anouk wordt gepaard met Ali met twee gast-coaches en Lil’Kleine doet zijn knock-outs tegen Waylon met gast-coaches.”

Lees ook: Boer Zoekt Vrouw-Wilfred en Doreen in het huwelijksbootje gestapt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill The Voice of Holland