Zo ziet Amanda Woodward uit Melrose Place er nu uit

Heather Locklear maakte haar intrede als Amanda Woodward in de populaire serie Melrose Place

Beverly Hills 90210 verscheen vanaf 1990 op de buis en was meteen een hit. Dat rook naar meer, moesten de makers hebben gedacht en daarom kwamen ze in 1992 met de spin-off Melrose Place. Kijkers sloten Billy (gespeeld door Andrew Shue) en Jane (gespeeld door Josie Bissett) meteen in hun hart. Over het personage Amanda Woodward waren de meningen verdeeld. Heather Locklear nam de rol van Amanda voor haar rekening. Hoe gaat het nu met de blondine?

Ze is nog steeds werkzaam als actrice.

Acteercarrière

Veel van de hoofdrolspelers in Melrose Place dankten hun faam aan de serie. Heather was echter bij het grote publiek al bekend dankzij haar rol als Sammy Jo Dean Carrington in de serie Dynasty van 1981 tot 1989. Vanaf 1993 tot 1999 schitterde ze in Melrose Place. Voor haar rol als Amanda werd ze maar liefst vier keer genomineerd voor een felbegeerde Golden Globe. Na Melrose Place zat ze niet stil en was ze onder andere te zien in de serie Spin City en de films The Perfect Man en Scary Movie 5. Haar meest recente acteerklus is als First Lady Katelynn Christian in de serie Too Close to Home.

Privéleven

Heather heeft in de jaren 80 een kortstondige relatie gehad met acteur Tom Cruise. In 1985 ontmoette ze drummer Tommy Lee tijdens het REO Speedwagon concert. Niet veel later stapten de twee in het huwelijksbootje. In mei 1986 gaf ze de drummer haar jawoord. Het huwelijk liep echter op de klippen en in 1993 scheidden ze van elkaar. In december 1994 trouwde ze opnieuw en gaf ze haar jawoord aan Richie Sambora die bekend is als de gitarist van Bon Jovi. De twee werden op 4 oktober 1997 de trotse ouders van dochter Ava. In 2006 werd bekend gemaakt dat de twee gingen scheiden. Na de scheiding vertelde de actrice in februari 2007 dat ze een relatie heeft met haar beste vriend en tevens ex-collega Jack Wagner. Jack vertolkte de rol van Dr. Peter Burns in de serie Melrose Place, de twee hadden elkaar op de set leren kennen. In 2011 kondigden de twee een verloving aan, echter werd de verloving na een jaar verbroken.

Bekijk hieronder hoe de 57-jarige blondine er nu uitziet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Especially thankful for you

Een bericht gedeeld door Heather Locklear (@heatherlocklear) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mister n Me on our way to Boston

Een bericht gedeeld door Heather Locklear (@heatherlocklear) op

Lees ook: Zo gaat het nu met Kelly Taylor uit Beverly Hills 90210

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: IMDB, Zimbio, Ranker | Beeld: videostill Melrose Place