Terugblik: zo gaat het nu met Kelly Taylor uit Beverly Hills, 90210

90210

De 90210 actrice is nog steeds een plaatje!

Ah, Beverly Hills, 90210. Wie keek niet naar de populaire serie vroeger? Inmiddels is het alweer 28 jaar geleden dat de eerste uitzending op de buis kwam. Hoe is het de populaire personages vergaan? Vandaag: Kelly Taylor, oftewel Jennie Garth. 

Inmiddels zijn Brandon, Brenda, Kelly, Steve, Donna, Andrea, Dylan en David alweer een tijdje van de buis, maar vergeten zijn ze zeker niet!

Populariteit

Beverly Hills, 90210 is een Amerikaanse tienersoap die van 1990 tot 2000 op de televisiezender Fox Network werd uitgezonden. De soap speelde zich af in de chique wijk Beverly Hills op de Beverly Hills High School. Het eerste seizoen was geen succes, maar toch besloot het netwerk een tweede seizoen uit te zenden. Deze viel wel in de smaak en het duurde niet lang voordat de serie mateloos populair werd, voornamelijk onder jongeren. Uiteindelijk zijn er maar liefst 296 afleveringen van de serie gemaakt voordat deze in 2000 uiteindelijk definitief van de buis af werd gehaald.

Remake

Inmiddels is er mogelijk sprake van een remake van de serie die in ontwikkeling zou zijn bij CBS TV Studios, zo liet Tori Spelling weten met een mysterieuze foto op haar Instagramaccount. De nieuwe variant zou draaien om de twee hoofdrolspeelsters Tori Spelling en Jennie Garth. Er is nog maar weinig bekend over de nieuwe serie, maar wel heeft Tori laten weten dat hij gebaseerd is op de oude serie met Spelling en Garth als ‘overdreven versies van zichzelf.’ In 2013 werd er ook al een reboot van 90210 van de hand van CBS Studios uitgezonden, die na vijf seizoenen van de buis werd gehaald. Hier speelden Spelling, Garth en Doherty één seizoen in. Ben je benieuwd hoe het nu met Kelly Taylor gaat? Neem dan even een kijkje op de volgende pagina!


Pagina 1/2