André ziet samenwonen met Bridget wel zitten: ‘Als het aan mij ligt wel’

andre hazes samenwonen

Volgens de zanger wordt 2020 een jaar vol verrassingen

Volgens André Hazes ziet het jaar 2020 er rooskleurig uit. De zanger doet tijdens een interview met RTL Boulevard een boekje open over zijn toekomstplannen met zijn grote liefde. Samenwonen met Bridget Maasland? Dat ziet de zanger wel zitten. 

Samenwonen

De zanger vertelt openhartig over zijn toekomstplannen en geeft aan dat hij bij Bridget enorm op z’n plek is. De zanger heeft inmiddels al een sleutel van haar huis en ziet het samenwonen wel zitten. “Als het aan mij ligt wel, ja.” De zanger houdt daarentegen wel zijn eigen plekje. “Als ik Dreetje heb, dan ga ik gewoon naar m’n eigen plekje, weet je wel. Maar de rest van de dagen wil ik gewoon bij haar zijn.”

Toekomstplannen

Over de plannen om samen te wonen reageert de zanger enthousiast. Of er ook trouwplannen zijn? Daar geeft de André een stuk minder details over. “Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen of zo”, geeft André aan. De zanger wil niet te ver op de zaken vooruit lopen. “We hebben het nu gewoon heel fijn met elkaar. En leuk. En als dat zo blijft, dan misschien.”

Lees ook: Oud-nieuwslezer Fred Emmer overleden op 85-jarige leeftijd

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard