André Hazes openhartig over Bridget: zo bloeide hun relatie op

André

De zanger deelt dat hij enorm baalt van alle ophef die ontstond

André Hazes en Bridget Maasland zijn het gesprek van de dag. De 25-jarige volkszanger kondigde dit weekend aan dat Bridget de nieuwe vrouw in zijn leven is en dat maakte de tongen los. Een bezoekje aan de 538 Ochtendshow stond al een tijdje op de planning van André. Uiteraard werd de zanger flink aan de tand gevoeld over zijn relatie met Bridget.

André geeft toe dat hij verliefd is.

Groot nieuws

André en Bridget domineren momenteel het showbizznieuws. Iets waar André niet zo blij mee is. Zo laat de zanger weten dat hij enorm baalt van alle ophef die is ontstaan. “Ik snap het ook niet”, vertelt André aan Frank. “Als je als vrijgezel verliefd wordt op een andere vrouw, dan denk ik dat je dat alleen maar gegund moet worden. Maar ik denk dat media het zo verdraaid hebben dat het lijkt alsof ik voor een ander ben weggegaan.”

Contact

Frank is ontzettend blij voor Bridget en André en wil – uiteraard – ook graag weten hoe de twee in elkaars leven terechtkwamen. “Het eerste contact dat we hadden was voor Ahoy. Ze vroeg kaarten voor de show.” André legt uit dat hij veel mensen had uitgenodigd voor zijn concertenreeks. “Toen kreeg ik een appje: ‘Mag ik er tien?’ En dat was van Bridget.” Na de show kreeg André nog een appje van de presentatrice waarin stond dat ze had genoten en zo ontstond rustig een contact tussen de twee. “We hadden weinig contact, maar op een gegeven moment dacht ik wel: wat een leuke meid ben je. En toen wilde ik haar zien.”

Leeftijdsverschil

Dat André en Bridget twintig jaar schelen is iets waar Frank het graag over wil hebben. “Ik kan wel zeggen dat een meisje van mijn leeftijd er goed uitziet, maar ik voel dat gewoon niet. Ik hou gewoon van een wat rijpere vrouw.” Op social media gaan er tig bewerkte foto’s rond van André en Bridget. Gelukkig kan de volkszanger wel lachen om deze grappen. “Die vind ik leuk, jongen!”, zegt hij enthousiast. “Die stuur ik gewoon naar haar door, hoor. Dat ik in een kinderwagen lig en ‘voor mij is er maar één kaas: Maaslander’, dat vind ik briljant.”

Vervelend

Dat er grappen worden gemaakt over de kersverse relatie vindt André geen probleem. “Zolang het maar respectvol blijft”, licht hij toe. “Want we hebben allebei kinderen en ook tegenover Monique.” Iets wat wel bij André in het verkeerde keelgat schoot is dat foto’s van zijn zoontje op de cover van bladen staat. “Dat ze zijn foto’s op de voorkant van zo’n boekje zetten, dat vind ik echt schofterig.” André is dan ook van plan om stappen te ondernemen. “Al zet je mij op zo’n boekje, hoe ik er ook uitzie, dat boeit me niks, maar mijn kind… Daar was ik echt heel boos om.”

Verliefd

Tot slot wil Frank dolgraag weten of André verliefd is. “Ja, zeker wel.” Waarom Bridget zo leuk is? “Ik kan ongelooflijk met haar lachen. Ze is de vrouwelijke versie van mij. We hebben een ongelooflijke klik en als ik bij haar ben, ben ik heel blij”, vertelt de zanger.

Beluister het fragment van 538 hier 

Lees ook: Familie Meiland brengt eigen wijn op de markt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: 538 | Beeld: Videostill Show