André Hazes over zijn gedrag in zijn relatie: ‘Ik ben af en toe een lul’

De volkszanger woont tijdelijk niet meer thuis

Zijn Monique Westenberg en André Hazes nog wel of niet samen? Diverse Instagramposts zouden erop duiden dat er problemen zijn tussen het stel. De geruchtenmolen draaide overuren, want is het dit keer echt over en uit tussen Monique en André? Gisteren schoof André aan tafel bij de talkshow van Beau van Erven Dorens en gaf opheldering.

Hij geeft aan er eigenlijk liever niet over te praten.

Relatiestatus

Ter ere van zijn naderende shows in Ahoy Rotterdam was André te gast bij Beau. Voordat Beau over de hits en concerten van 25-jarige zanger begint, wil hij het hebben over zijn relatie. “Ik praat er het liefst niet over, want het is echt iets tussen ons. We zijn eigenlijk niemand een antwoord verschuldigd”, begint de Leef-zanger. “We houden heel veel van elkaar – misschien wel te veel – waardoor we elkaar ook af en toe zat zijn”, verklaart André. “Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven en Moon is dan gelukkig 41 jaar, dus ze kan me wel aan. Maar het is af en toe goed om even uit elkaar te gaan. Ik ben eventjes weg thuis.”

Verzoening

Ondanks dat de twee even uit elkaar zijn, kijkt André positief naar de situatie. “We gaan met ongelooflijk veel respect met elkaar om. We hebben elke dag contact en ik zie Dré elke dag, dat is gewoon goed.” Of de twee binnenkort weer samenwonen, is nog de vraag. “Dat weet ik echt niet. Ik wil ook niet zeggen dat we uit elkaar zijn, we weten het gewoon eventjes niet.” Of het sterrendom een rol heeft gespeeld in de tijdelijke breuk? Wellicht: “Ik durf wel te zeggen dat ik veranderd ben sinds ik succes heb. Dat is positief, maar voor een gezinsleven is dat negatief. Ik kan me volledig richten op werk, daar ben ik goed in. Maar dan vergeet ik soms wel even thuis. Die schuld neem ik volledig op me.” Toch lijkt het erop dat André zich graag weer wil verzoenen met Monique. “Ik ben heel gek op mijn leven en blij met mijn leven. Ik ben blij dat ik dat met haar mag delen, maar af en toe ben ik gewoon een lul.”

Geruchten

De roddels gingen afgelopen weken de ronde dat André een scheve schaats had gereden met Nikkie Plessen. Zo was het tweetal meermaals zoenend gespot in het Amsterdamse uitgaansleven.  André ‘reageerde’ op de geruchten door Nikkie te ontvolgen op Instagram. Hier houdt het echter niet op. Zo melde Privé dat André hand-in-hand werd gespot met Jamie Been. Zij is de 25-jarige dochter van voetbalanalist Mario Been.

Lees ook: Ka-Ching! Zoveel verdient Nikkie de Jager met een Instagrampost

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Superguide | Beeld: Videostill