Ka-Ching! Zoveel verdient Nikkie de Jager met een Instagrampost

Dat willen wij ook wel

We kijken er niet van op dat Nikkie de Jager er warmpjes bij zit. De beautyvlogger heeft meer dan 12 miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal NikkieTutorials en ook op Instagram heeft ze meer dan 12 miljoen volgers. Dat er wel geld in het laatje komt, moge duidelijk zijn. Maar hoeveel verdient de 25-jarige blondine precies met een Instagrampost?

Met een tiende van het bedrag zouden wij al blij zijn.

Post

Wie anno 2019 als een heuse influencer door het leven gaat, kan behoorlijk wat geld vragen voor een Instagramkiekje. Nikkie de Jager behoort tot de crème de la crème van de Instagrammers en mag een leuk bedrag vragen voor een kek kiekje op Instagram. De Instagram-tool Hopper zette op een rijtje welke Instagrammers het meest verdienen met een post. In de categorie beauty staat Nikkie op de vierde plek. Beautyvloggers Huda Kattan, James Charles en Jeffree Star verdienen meer dan Nikkie. Maar hoe diep moet een sponsor of bedrijf precies in de buidel tasten voor een post? Nikkie vangt voor één post 29.600 dollar (26.800 in euro’s).

 

Instagrammers

Huda Kattan verdient het meest aan Instagram in de categorie beauty. Zij mag maar liefst 91.300 dollar rekenen voor een Instagramkiekje. Wie dacht dat dat al veel is, heeft het mis. De Kardashian-telg Kylie Jenner verdient het allermeeste aan een foto op social media. De realityster krijgt 1,2 miljoen dollar per post. Om nog maar te zwijgen over alle gratis producten die ze krijgt.

Lees ook: Martien Meiland zorgt weer voor groot vermaak in Ranking the Stars

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill NikkieTutorials