Om deze reden wil André Hazes voorlopig geen vervolg op realityserie

André en Monique hebben deze beslissing samen genomen

Ondanks dat er genoeg gebeurt in het leven van de familie Hazes, komt er voorlopig geen vervolg op de reallifesoap van het stel. André Hazes en Monique Westenberg zijn een stuk voorzichtiger geworden als het gaat om kleine Dré. Het gezichtje van hun zoontje wordt op Instagram al afgeschermd door het tweetal. Volgens André is het onmogelijk om zijn zoontje in een realityserie buiten beeld te houden. 

Afschermen van zoontje

In een interview met Grazia vertelt André openhartig over de privacy van zijn zoontje in een realityserie. “We hebben een heel leuk kind en dat willen we ook delen met de wereld, maar we willen niet meer zijn volledige gezichtje in beeld. Dat bedekken we op social media nu met een zonnebrilletje ofzo, maar dat gaat met een soap niet werken”, legt de zanger uit.

“Er gebeurt altijd genoeg”

Het is echter wel duidelijk dat zijn zoontje de enige reden is waarom de reallifesoap voorlopig geen vervolg krijgt. Volgens de zanger is er genoeg materiaal om de kijkers thuis te vermaken. “Ik zou er zelf wel voor openstaan, want er gebeurt altijd genoeg, maar het gaat nu om hem”, vertelt hij in Grazia. Al in een eerder interview gaf de zanger aan dat hij zijn zoontje niet meer in de publiciteit wilde hebben. “Vooral in de tijd waarin we leven, met alle gekke dingen, moeten we hem toch een beetje beschermen”, gaf hij eerder al aan.

View this post on Instagram

Gaat lekker hier hoor?

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

View this post on Instagram

??

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Lees ook: Groot datalek bij maaltijdbezorger geeft gegevens BN’ers prijs

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, door Daniel Kroll