André Hazes krijgt goedkeuring van zoon Bridget Maasland

André Hazes valt bij Bridgets zoon Mees goed in de smaak

Bridget Maasland en André Hazes zijn stapelverliefd op elkaar. De twee zien elkaar geregeld – zo blijkt uit alle social media updates. De zoon van Bridget heeft inmiddels kennis gemaakt met de volkszanger en laat weten wat hij van de nieuwe vriend van zijn moeder vindt. 

Zoon van Bridget Maasland

Tijdens het Wereldkerstcircus in Carré sprak Shownieuws met Bridget en haar zoon Mees op de rode loper. Op de vraag wat Mees van André vindt, geeft hij een duidelijk antwoord. “Ik vind hem aardig”, vertelt hij vriendelijk. Al gauw vindt Bridget het mooi geweest en sleurt ze haar zoon met zich mee. “Zo is het wel weer genoeg”, zegt Bridget lachend.

Samen de feestdagen door

Ondanks dat André en Bridget niet samen op de rode loper liepen, vieren de twee wel samen kerst. Dit bevestigde André Hazes in een eerder interview met RTL Boulevard. Het wordt hun eerste kerst samen, wat ook voor Bridgets zoon natuurlijk erg spannend is. In een verhaal op Instagram liet Bridget een aantal weken geleden zien dat Mees en André gezellig samen knutselden aan de keukentafel. Of de twee het kunnen vinden met elkaar? Daar lijkt het wel op.

Lees ook: Chantal Janzen reageert op commotie rondom ‘cocaïneverslaafde’ Wendy van Dijk

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR Agency, AIP