André Hazes trekt half miljoen kijkers met nieuw programma

De zanger noemt zichzelf een ‘gelukkig mens’ na de positieve reacties op zijn tattoo-programma

In zijn nieuwe televisieprogramma Getekend voor het leven staat André Hazes klaar voor mensen die spijt hebben van hun tatoeages. De formule lijkt een groot succes te zijn, want met de eerste aflevering sleept de zanger al bijna een half miljoen kijkers in de wacht.

Getekend voor het leven

In het SBS6-programma geeft André het woord aan mensen die spijt hebben van hun tatoeages en deze weg willen laten laseren. De zanger begeleidt de mensen daarbij. Zo zien we in de eerste aflevering iemand die spijt heeft van opvallende tatoeages in het gezicht. André kan met zijn nieuwe programma rekenen op heel wat interesse. Volgens Stichting KijkOnderzoek zaten er namelijk zo’n 478.000 mensen voor de buis gekluisterd om het programma te kijken.

Spijt van eigen tatoeages

Naar aanleiding van het programma krijgt André vaak de vraag of hij zelf spijt heeft van zijn tatoeages. Vooral naar een tattoo die naar Bridget Maasland zou verwijzen, wordt maar al te vaak gehint. In De 538 Ochtendshow met Frank Dane geeft André echter aan dat hij nog helemaal tevreden is met zijn tatoeage-verzameling. Het enige probleem is volgens eigen zeggen dat hij gespierder is geworden, waardoor een tatoeage van een QR-code op zijn arm niet meer werkt. Deze code verwijst naar een lied van zijn vader, Ik leef m’n eigen leven.

‘Gelukkig mens’

Op social media ontvangt de zanger en presentator veel lovende reacties op zijn nieuwe programma. Dat André zelf ook in zijn nopjes is met de eerste aflevering, blijkt wel uit zijn bericht op Instagram vlak na de uitzending. “Wat een heerlijke avond. De fijne reacties op Getekend voor het leven doen mij heel goed! Ik ga als een gelukkig mens slapen!”

Lees ook: Throwback: een kiekje uit de oude doos van André Hazes

Bron: NU.nl, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, credit: Harold Versteeg