André Hazes bedolven onder kritiek vanwege ‘lollige’ reactie op Instagram

andré hazes

De beruchte moedermaffia heeft het op de zanger gemunt

Dat je als bekende Nederlander met een foto of video van je kleine op Instagram een aanval van de moedermaffia kunt verwachten, is iets om bijna zeker van te zijn. Afgelopen weekend had de moedermaffia het op zanger André Hazes gemunt. Ondanks dat de zanger een ‘grapje’ maakte, schoot dit bij velen in het verkeerde keelgat. 

De commotie ontstond onder een foto van Monique Westenberg.

Zoontje

André Hazes reageerde onder een foto van Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje. De moeder plaatste een vrolijk kiekje van de kleine jongen in de armen van een man. De man zat echter flink onder de schmink, terwijl het kleine jongetje er met zijn frisse shirt tegenaan werd gehouden. En dit is waar de zanger grappend op reageert.

Met een knipoog

‘Lekker die verf op z’n kleding van die gozer’, schrijft André onder de foto van Monique. De reactie is als grapje bedoeld, maar dit komt bij veel volgers niet zo over. De ene naar de andere verwijtende reactie verschijnt onder de opmerking van de zanger. ‘Daar is een wasmachine voor’, ‘Waar maak jij je druk om?’ en ‘Een kind hoort een kind te zijn en ja, die worden nou eenmaal vies’, klinkt het op Instagram.

Goed gekleed

Een tijdje geleden liet de zanger nog aan Shownieuws weten dat hij z’n kleine jongen graag in een dure outfit steekt. Volgens hem ziet zijn zoontje er altijd goed uit. “Ik weet zeker als hij later mijn leeftijd heeft en hij gaat al zijn foto’s terugkijken, dan ziet hij er altijd goed uit als papa hem heeft gekleed”, gaf de zanger destijds aan. Gelukkig kunnen sommigen daarom ook wél de humor van zijn reactie op Instagram inzien. ‘Gelukkig is het maar een Stone Island shirt’, grapt iemand op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Namasté ?

Een bericht gedeeld door ??????? ????? (@moniquenoell) op

Lees ook: Actrice Robin Martens betrokken bij mishandeling politieagent

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill