Actrice Robin Martens betrokken bij mishandeling politieagent

robin martens

Op de camerabeelden lijkt het duidelijk om de actrice te gaan

Afgelopen weekend heeft er in de nacht van zaterdag op zondag een incident plaatsgevonden waarbij actrice Robin Martens betrokken was. In Castricum – de woonplaats van Robin Martens – vond de mishandeling van een politiegent plaats. Volgens Shownieuws zou Robin Martens een politieagent in het gezicht hebben geslagen, waarna zij meegenomen werd naar het bureau. 

“Dit is een storm in een glas water”, aldus de manager van Robin.

Een mes

In het centrum van Castricum vond zaterdagnacht rond half drie een vechtpartij plaats. Het ging om een groep jongeren, waarvan één 17-jarige jongen met een groot mes in het rond zwaaide. De politie kreeg hier lucht van en bracht de jongen op professionele wijze naar de grond. De jongen werd aangehouden door de politie en het mes werd in beslag genomen.

Omstanders

Tijdens deze actie van de politie probeerde een andere man de 17-jarige jongen te bevrijden. De politie stuurde die persoon weg, maar hij kwam toch terug, waarna vervolgens een politieagent en een omstander op de grond vielen. “Plotseling kwam een vrouw aanlopen die de politieman beetpakte en hem meerdere malen hard in het gezicht sloeg”, meldt de politie in een officieel persbericht.

Robin Martens

In een video van Shownieuws is te zien dat het ging om Robin Martens die de politieman meerdere malen in het gezicht sloeg. Robin werd meegenomen naar het politiebureau, waar vervolgens bleek dat de actrice onder invloed van alcohol was. Of Robin officieel wordt aangeklaagd voor mishandeling is nog niet duidelijk.

Uit z’n verband

Robin geeft zelf geen commentaar op deze situatie. Haar management geeft echter aan dat de zaak groter is gemaakt dan wat er in werkelijkheid is gebeurd. Omdat Martens bekender is dan de gemiddelde Nederlander zou de zaak flink uit z’n verband getrokken zijn. De actrice beweert volgens haar management dat ze in geen enkel geval een politieagent heeft aangeraakt. “Een storm in een glas water”, noemt het management van Robin het. De actrice is op dit moment gewoon weer thuis.

Benieuwd naar de beelden? Bekijk ze hier.

Lees ook: Ontstoken tandvlees: het kan gevaarlijker zijn dan je denkt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, AD | Beeld: Videostill