Ups and downs: Ruzie tussen André Hazes en moeder lijkt verleden tijd

andre hazes moeder

De zanger deelt op Instagram een liefdevolle foto met zijn moeder

Afgelopen weekend trad André Hazes op in een volledig uitverkocht Ahoy. Een belangrijk moment voor de zanger, waar zijn moeder natuurlijk bij moest zijn. Toch bleek dit niet heel vanzelfsprekend, aangezien Dré de afgelopen tijd flink wat ‘gemene’ uitspraken over zijn moeder naar buiten bracht. Toch deelt de zanger op Instagram een foto samen met zijn moeder. Het contact tussen de twee lijkt hierom aan de betere hand.

‘Horen dat je trots op me bent was goud waard!’, schrijft Dré onder de foto op Instagram.

Koek en ei

Op Instagram plaatst de zanger een foto waar hij zijn moeder in de armen vliegt. De twee kijken elkaar op de foto recht in de ogen aan. Onder de emotionele foto schrijft Dré de tekst: ‘Horen dat je trots op me bent was goud waard’, hiermee maakt de zanger duidelijk dat hij blij is met de liefdevolle woorden van zijn moeder.

Pittige uitspraken

In het SBS 6-programma Waar is de mol? vertelde Dré destijds het een en ander over zijn moeder. “Mijn moeder is gewoon ergens heel erg ziek of zo”, gaf de zanger aan. “Ik heb heel veel respect voor haar, voor alles wat ze heeft gedaan als moeder, dat is echt petje af. Maar ze is gewoon verdwaald of zo, en ik hoop gewoon dat ze weer terugkomt en gelukkig wordt.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Horen dat je trots op me bent was goud waard!??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees ook: Prins Harry praat voor het eerst over vermeende ruzie met broer William

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard