Prins Harry praat voor het eerst over vermeende ruzie met broer William

prins Harry

Bevestigt Harry dat er inderdaad onenigheid is tussen de twee? 

Media schrijven lustig over het Britse Koningshuis en zo nu en dan wordt er ook nieuws de wereld in geholpen dat niet waar is. De geruchten dat prins Harry en prins William ruzie hebben leek zo’n gevalletje te zijn. Echter, in een interview bevestigt Harry nu dat hij en zijn broer zich op ‘verschillende paden bevinden’.

Harry praatte openhartig over zijn huidige relatie met zijn broer William.

Geruchten

Zondagavond had de Britse zender ITV de gelegenheid om met prins Harry te praten over de reis naar Afrika van hem en Meghan Markle. Interviewer Tom Bradby bracht ook de vermeende ruzie tussen William en Harry ter sprake en vroeg aan de prins wat er waar is van de geruchten. Een ruzie werd door prins Harry vervolgens niet ontkend. “Door de druk die komt kijken bij deze rol, bij deze baan, deze familie, gebeuren er vanzelfsprekend dingen”, begint Harry.

Goede en slechte dagen

De hertog van Sussex vindt het wel belangrijk om erbij te benadrukken dat hij en zijn broer veel van elkaar houden, ook al zien ze elkaar niet zo veel meer. “We zijn broers en we zullen altijd broers blijven. We bevinden ons op dit moment zeker op verschillende paden, maar ik zal er altijd voor hem zijn en ik weet dat hij er altijd voor mij zal zijn. We zien elkaar niet zoveel als we vroeger deden, omdat we druk zijn. Ik hou erg veel van hem en de meeste verhalen zijn uit het niets gecreëerd. Maar als broers heb je je goede dagen en je hebt slechte dagen.” 

Bekijk hieronder het desbetreffende fragment vanaf 0:15 seconden. 

Lees ook: Zo gingen de opnames van Suits er voor Meghan aan toe na bekendmaking van relatie met prins Harry

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: ITV, CNN | Beeld: Videostills