André Hazes openhartig over nieuwe start met Monique: ‘Oud worden met elkaar moet bijna wel lukken’

André

Ook benadrukt hij nog een keer dat de breuk niet gespeeld is…

Het gonsde al weken van de geruchten toen André en Monique eind april bevestigden dat ze uit elkaar waren. Toch gingen de twee nog wel samen op vakantie naar Mexico. In de nieuwe aflevering van André Hazes: Ik haal alles uit het leven, die vanavond om half 10 te zien is op SBS6, vertelt de zanger dat hij en Monique ook samen op vakantie gingen in de hoop dat het weer goed zou komen.

Beiden wilden ze dolgraag hun relatie redden.

Met elkaar doorgaan

Op Instagram deelt André een teaser van de nieuwste aflevering van zijn realityserie waarin te zien is dat André en Monique samen op vakantie gaan. De 24-jarige zanger deelt dat hij een bewogen tijd achter de rug heeft en dankbaar is voor de realityserie die hij mocht maken. “Bewogen tijd. Veel gebeurd. Alles eerlijk gedeeld met de rest van Nederland. Sommige mensen denken dat sommige dingen gespeeld zijn voor deze show. Andere mensen die mij goed kennen, weten dat ik zo niet in elkaar steek. Opnieuw trots en blij met het product dat we hebben gemaakt”, schrijft de zanger op Instagram.

Weer samen

Dat André en Monique weer samen zijn, werd duidelijk toen Monique tijdens haar vakantie de tekst: “Sometimes, two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together”, op Instagram plaatste. Tijdens de vakantie kregen de twee door dat ze niet zonder elkaar konden, iets waar André al erg op hoopte. “Ik ging op vakantie met de hoop dat hier gewoon iets zou gebeuren, anders zou ik niet samen op vakantie zijn gegaan, en dat is de tweede nacht gebeurd”, deelt André in de video.

Zorgen

Ook Monique is dolgelukkig dat ze weer samen zijn en vertelt openhartig over de afgelopen tijd. “Hier heb ik de man op wie ik verliefd ben geworden. Ik dacht echt dat het voorbij was. Daarnaast maakte ik me heel veel zorgen. Ik heb het idee dat André zichzelf even helemaal was kwijtgeraakt.” Door de vakantie zijn de twee weer naar elkaar toegegroeid en hebben ze er allebei het vertrouwen dat hun relatie het gaat redden. “We hebben samen al zoveel doorstaan. Ik kan niet iets verzinnen wat daar nog bij kan komen. Dus dat samen oud worden moet bijna wel lukken. Ik hoop het wel”, deelt André in de video.

Bekijk het fragment hieronder.

 

Lees ook: We gooien ons vakantiegeld dit jaar massaal over de balk en dit is reden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest! 

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill

Array