André Hazes doet een boekje open over zijn privéleven

andre hazes
De kijker is dol op André Hazes

Gisteravond was de eerste aflevering van het derde seizoen van Ik haal alles uit het leven op SBS6 te zien. De realityserie staat in het teken van André Hazes en zijn gezin. Zo’n 700.000 mensen keken naar de eerste aflevering en de reacties waren erg positief. De zanger doet een boekje open over zijn privéleven, zoals zijn relatie me zijn gezin en zijn werkdrang.

André Hazes wil dat zijn zoon trots op hem is.

Moeilijke periode

André heeft een moeilijke periode achter de rug. Hij moest een stapje terug doen in zijn carrière en ook zijn relatie met Monique Westenberg stond flink onder druk. Dit omdat André veel met zijn werk bezig was en weinig thuis was voor zijn vrouw en zoontje Dré. Gelukkig besloot de zanger afgelopen mei om uit te rusten en met zijn gezin op vakantie te gaan, waar Monique en André zich toch weer hebben verzoend. Daar is de zanger heel blij mee, laat hij weten in zijn programma.

Werk

André Hazes vertelt dat hij zijn hele leven al een soort ‘bewijsdrang’ voelt, juist omdat hij de zoon van is wijlen André Hazes. “Ik heb altijd de drang gehad om mezelf te bewijzen dat ik hard kan werken. Als mensen tegen me zeiden: ‘Je wordt toch nooit zo goed als je vader’, dacht ik: dat is misschien wel zo, maar ik wil dat mijn zoon net zo trots op me is als dat ik op mijn eigen vader was. Dat is ook de reden waarom ik me zo gek heb laten maken om zo veel te doen.”

Gezin

Omdat André in mei even een maandje rust nam, kon hij er weer zijn voor het gezin. Hij is erg blij dat hij deze tijd heeft genomen, omdat zijn zoontje hem nu ook weer herkent en hem echt als vader ziet. Hij heeft wel enorm spijt dat hij door zijn bewijsdrang druk op zijn relatie met Monique heeft gezet. “Het is natuurlijk allemaal een beetje kut geweest, een rottijd. Daarom heb ik speciaal voor haar een nummer geschreven.” Dit nummer komt op André’s nieuwe album te staan.

Lees ook: Jim en Bettina openhartig over gezinsuitbreiding: ‘Je gaat niet roepen dat je op een derde hoopt’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle, AD | Beeld: Videostill

Array