André Hazes reageert op commotie rondom breuk: ‘Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget’

“Ik ben niet weggegaan bij Monique voor Bridget”

De showbizzwereld was dit weekend in rep en roer. André Hazes maakte via een persbericht bekend dat hij en Monique Westenberg niet langer samen zijn. André gaf bovendien toe dat hij gevoelens heeft voor een andere vrouw. De geruchtenmolen begon meteen overuren te draaien toen bekend werd dat Bridget Maasland die andere vrouw is. De 25-jarige volkszanger is de roddels spuugzat en geeft daarom opheldering op Instagram.

André geeft eenmalig opheldering via social media.

Relatie

Dit weekend werd bekend dat Monique en André al een paar maanden uit elkaar zijn en dat er een nieuwe vrouw in het leven van de volkszanger is. Een dag later werd duidelijk dat André en Bridget Maasland elkaar ‘meer dan leuk vinden.’ Al snel deden geruchten de ronde dat André Monique heeft verlaten voor Bridget en dat André een scheve schaats reed. Volgens de volkszanger is hier niets van waar.

Roddels

“Ik wil eenmalig iets zeggen, omdat ik merk dat mensen om mij heen, om wie ik geef, berichten krijgen over een zelf geschetste situatie”, begint hij zijn bericht op Instagram. “Ik ben niet weggegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget. Mijn relatie met Monique was al over en de een is daarin sneller door gegaan dan de ander”, verklaart de zanger in zijn bericht.

Appje

Monique had eerder al op Instagram laten weten dat André haar zaterdag via een appje liet weten dat hij gevoelens heeft voor een andere vrouw. “Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker”, schreef de blondine. André reageert ook op het berichtje dat hij Monique stuurde. “Ik heb Monique een appje gestuurd waarin stond dat ik iemand ontmoet heb met wie ik contact heb. En dat contact maakt mij blij. Ik heb dat appje gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven, want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond. Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw.”

Liefde

André vervolgt dat de koek tussen hem en Monique op is. Bovendien benadrukt hij dat hij geen relatie meer had toen hij ‘iemand anders tegenkwam’. De volkszanger deelt dat hij nu iets voelt wat hij al tijden niet gevoeld heeft. “Als dat dan een schande is in bepaalde mensen hun ogen… Haat me dan vooral!”, sluit hij zijn bericht af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dames en heren. Ik wil eenmalig iets zeggen omdat ik merk dat mensen om mij heen, waar ik om geef, berichten krijgen over een zelf geschetste situatie. Ik ben NIET weg gegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget. Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller door gegaan dan de ander. Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat contact mij blij maakt. Ik heb dat appje gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond. Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw. Maar als de liefde op is, je uit elkaar gaat en dan iemand anders tegenkomt waar je weer dingen door voelt die je tijden niet gevoeld hebt. Als dat dan een schande is in bepaalde mensen hun ogen…. Haat me dan vooral!

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees ook: Ruzie tussen André Hazes en moeder lijkt verleden tijd

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram André Hazes | Beeld: Videostill Beau