André over relatie met Monique: ‘We waren al een tijdje aan het sukkelen’

andre hazes

De zanger doet een boekje open over zijn relatie met Monique Westenberg

Ondanks dat André Hazes en Monique Westenberg al een tijd uit elkaar zijn, ligt de breuk nog vers in het geheugen van de zanger. In een interview met JFK doet André een boekje open over de relatie tussen hem en Monique. Volgens de zanger waren hij en Monique al een lange tijd aan het “sukkelen”. 

Niet meer wat het geweest was

Volgens de zanger was het einde van de relatie niet meer wat het geweest was. “In het het afgelopen jaar ging het nog slechter dan normaal. Ik woonde al een tijdje in een appartement in Rotterdam, dus ik was al een beetje bezig met een ander leven”, legt André uit. “De waarheid is dat Monique en ik al een tijdje aan het sukkelen waren.”

Het succes van André Hazes

Volgens de zanger deed zijn plotselinge succes de relatie de das om. Het koppel was volgens André in het begin enorm gelukkig, maar naarmate de zanger steeds meer succes kreeg begon dit te veranderen. “Dat was voor ons allebei een omslag. Vanaf dat moment kwamen de scheurtjes erin. We hebben het met elkaar geprobeerd, ook voor die kleine, maar je moet niet tegen jezelf liegen”, legt de zanger uit.

Andre en Bridget

Dat André zijn geluk inmiddels bij een ander heeft gevonden, is volgens de kiekjes op Instagram wel gebleken. André Hazes en Bridget Maasland zijn dolgelukkig met elkaar. Volgens de zanger heeft deze relatie met Bridget meer kans van slagen. “De mazzel is dat de volgende in mijn leven nu al ziet hoe ik ben er dat ik er nooit ben”, legt André uit. “Zij stapt in een rijdende trein. Dat maakt het makkelijker.”

Lees ook: André ziet samenwonen met Bridget wel zitten: ‘Als het aan mij ligt wel’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, Daniel Kroll